Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nézik le a vízipipásokat?

Miért nézik le a vízipipásokat?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt tapasztalom,hogy a dohányzók azok teljesen okék,míg a pipusokat mindenhonnan előítéletek érik. Miért van ez? A pipusokkal ellentétben a dohányosok függők (szerintem)!
2009. jan. 31. 20:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%
amúgy ezt nem értem. itt is megy az újjal mutogatás hogy "jajj legyél magadra büszke!" most őszintén mi a baj a vízipipázással? 1. nem károsítja annyira a te és a KÖRNYEZETED egészségét, mint a dohányzás.szóval ez kilőve. 2. aki meg nem tudja mit? meg hogyan? az meg minek okoskodik? :D
2009. febr. 1. 23:22
 12/16 anonim válasza:
70%
Szerintem azért nézik le sokan,mert ez egy fajta szokás mint pl.:az araboknál!És meg lehet hogy nem kedvelik őket!
2009. febr. 2. 13:25
 13/16 anonim ***** válasza:
39%
Ez elég nagy buta kérdés volt... szerintem nem nézik le.
2009. febr. 2. 15:21
 14/16 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ,aki tudott normálisan írni. lehet buta kérdés,de én mindenhol azt tapasztalom hogy kiejtem a számon a vízipipa szót,és rögtön nekem esnek.
2009. febr. 2. 17:20
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

hööh izraelben voltunk és ott úgy hívják a vizipipát h habribabriXD

(nemtomhkellleírni):D

2009. febr. 8. 18:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Picsipacsizásnak is hívják sokan.
2009. dec. 2. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!