Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nézik le a vízipipásokat?

Miért nézik le a vízipipásokat?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt tapasztalom,hogy a dohányzók azok teljesen okék,míg a pipusokat mindenhonnan előítéletek érik. Miért van ez? A pipusokkal ellentétben a dohányosok függők (szerintem)!
2009. jan. 31. 20:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
49%
Nem tudom.Szerintem a vizipippantásnak:)van egy ilyen csőves benyomása...de msotmár elég elterjedt
2009. jan. 31. 20:28
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

A pipáról sokan azt hiszik hogy marihuána szívásra használják, szerintem ezért "nézik le" vízipipásokat.

Bár ahogy észrevettem, egyre inkább elfogadottabb, kezdik az emberek megismerni a vízipipát, és hogy nem (csak) drogfogyasztásra lehet használni.

2009. jan. 31. 20:31
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszoló igazat ír. Én is azt hittem, hogy drogozni jó, aztán barátnőm mesélte, hogy vízipipáztak barátnőjénél, akik nem drogosok. És ő mondta, hogy erről szó sincs, bármit lehet beletenni.

Szóval azért nézik le őket, mert azt hiszik, a vízipipát csak drogra lehet használni.

2009. jan. 31. 21:11
 4/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:) amúgy eszembe jutott hogy ismét néhány ember miatt akik füvet tesznek a pipába,ítélik el az összes többit aki nem drogos:(
2009. jan. 31. 21:46
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint nem azért ítélem el őket, mert azt hiszem, hogy ettől drogosok. Tisztában vagyok vele, hogy nem mindenki drogozásra használja.

Viszont.. már ebből is borzasztó nagy divatot csináltak. Utálom, mikor myvipen villognak, hogy jaaj most kezdtem, és majd megyünk pipázni ekkor meg akkor ezzel meg azzal ide meg oda. Nane.. Szóval én ettől hányok. Hogy már ez is divat :/

2009. febr. 1. 02:18
 6/16 anonim ***** válasza:
88%

A füves vizipipának bongo a neve az normálnak meg van egy rakat fajta.

A kettő nem is hasonlít egymásra.

Keressetek rá a bongo szóra a google-ban.

2009. febr. 1. 03:35
 7/16 anonim ***** válasza:
23%

Egyertelmuen a drog miatt, de ezt te is tudod nagyon jol!!!

Szerintem nagyon eges, ha te is pipazol, ne legyel ra buszke!

2009. febr. 1. 05:44
 8/16 A kérdező kommentje:

utolsó válaszolónak: nem,nem pipázok. még. de érdekel a vízipipa,mint hagyomány,szertartás. az,hogy nem lóg ki a szájukból a csikk állandóan,hanem összeülnek társaságba,és elfüstölnek pár tömés dohányt,közben beszélgetnek etc.

meg tudnád magyarázni is hogy miért égés a vízipipa?

2009. febr. 1. 12:55
 9/16 anonim ***** válasza:
40%

Hagyomany, szertartas? o))))

Inkabb nevezzuk egyszeruen divatnak csak, ok? Mert Magyarorszagon ez se nem hagyomany, se nem szertartas, ott csak egy divat!

Szivd nyugodtan, ha jol esik, es legyel nagyon-nagyon buszke magadra!

2009. febr. 1. 19:29
 10/16 anonim ***** válasza:
61%
igazából tényleg az a baj, hogy az átlagemberek,akik nem tudják hogy pontosan mi is az, és azt hiszik, hogy drog. jó vannak néhányan akik arra használják,de a vízipipa alapból nem arra való.
2009. febr. 1. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!