Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nézik le azokat a nőket...

Miért nézik le azokat a nőket akik kiállnak a jogaikért?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre többször azt látom, hogy nők és férfiak lenézik és leszólják azokat a nőket akik kiállnak a jogaikért! miért van ez?
2011. aug. 22. 16:57
 1/8 ava87 ***** válasza:
100%
Elsősorban a rossz kommunikáció miatt van ez szerintem. Sokan olyan ellenszenvesen képviselik a véleményüket, hogy képtelenség velük egyetérteni, vagy legalább elfogadni.
2011. aug. 22. 17:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érted azt, hogy lenézik őket? Milyen jogokért való kiállás esetén figyelted ezt meg? Én még nem tapasztaltam ilyesmit.
2011. aug. 22. 17:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Jómagam csak a habzó szájú feministákat nézem le.
2011. aug. 22. 17:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Én csak azt látom, hogy vannak bizonyos munkakörök, ahol a nőknek tízszer annyit kell teljesíteni, és tízszer jobban kell meggebedni, hogy a férfi fizetésének kétharmadát megkeressék.
2011. aug. 22. 17:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Most a feministákról beszélsz? Nekem nincs bajom velük, feltéve ha kultúráltak és intelligensek. Ergo az nem baj, ha megjegyzik a VALÓS igazságtalanságokat és próbálnak tenni is ellenük, de ha már a bolhából is elefántot generálva minden f*szságra veszettkutyaként ugranak, az tényleg baromi szánalmas tud lenni.

Egyébként én is XX kromoszómájú vagyok.

2011. aug. 22. 18:21
 6/8 anonim ***** válasza:
46%
Én nem nézem le, de nem is ismerek olyat aki igen. 50/F
2011. aug. 22. 18:47
 7/8 anonim ***** válasza:

szerintem az agyament feministákról van szó, értelmes nőt nem szoktak lenézni, csak olyan nem nagyon létezik. sőt, szerintem innen senki sem találkozott rajtad kívül még ilyen esettel.

tudod engem érdekelnek az emberi jogok, de nem lesz igaza

valakinek csak attól hogy nő/cigány/homo/...

pont azért, mert nem vagyok előítéletes (...annyira?)

17:35

:D én meg azt látom hogy egyeseknek meg van alapozva az életük, ha levetkőznek, vagy szétteszik a lábukat

2011. aug. 22. 21:58
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

'én meg azt látom hogy egyeseknek meg van alapozva az életük, ha levetkőznek, vagy szétteszik a lábukat'

Szerinted ehhez minden nőnek van gyomra?

2011. aug. 23. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!