Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Illik más kukájába egy halom...

Illik más kukájába egy halom szemetet önteni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 11:41
 1/7 anonim válasza:
Nem illik, de sokan ebből simán szokást csinálnak, mivel nem fizetnek a szemétdíjért.
2011. jan. 10. 11:44
 2/7 anonim válasza:
Nem!!
2011. jan. 10. 11:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De még illetlenebb dolog, amit nálunk csinálnak a rétinégerek, hogy kibontják a szemeteszsákot, kiszórják a tartalmát és ellopják magát a zsákot... Mióta ezt csinálják, ki kell kenni a zsákot jó híg kutyafossal, akkor nem lopják el...
2011. jan. 10. 11:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Családi házban élünk, ma ürítették a kukákat. Erre húzom be, és egy halom idegen szemét benne van...nagyon kiakadtam...
2011. jan. 10. 12:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez nem illem kérdése. És olyan nincs hogy valaki a ház után nem fizet szemétdíjat mert országosan kötelező ahol van szállítás.
2011. jan. 10. 12:39
 6/7 anonim válasza:
nem illik, de kivenni sem azt
2011. jan. 10. 13:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Nálunk nem kötelező! Mindenkinek saját kukája van, aki fizeti, annak matricával ellátva... akinek van matricája a kukáján azt elviszik, akinek nincs, azt nem! Én is ki lennék akadva, révén hogy négyen vagyunk egy háztartásban, plusz hatalmas udvarral, tüzelni nem lehet általában, illetve nem is szeretünk... A kukánk bőven megtelik pláne melegebb időben, nem kell még más szemete is! Amúgy is miért én fizessek más szemetéért?

Igyekezz legközelebb hamarabb behúzni a kukát, vagy legalább is lesni, hogy ki volt az, és éjszaka beborítani az udvarába, ha nem a dolgok kultúrált megbeszélését választod :)

2011. jan. 10. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!