Miért lopják el minden kora reggel, amikor az emberek alszanak nagy konténerszerű furgonokkal a szemetet a házak elől?
Figyelt kérdés
Ez elég otromba dolog.2009. ápr. 17. 18:00
1/17 A kérdező kommentje:
Nekem minden reggel ellopják, mit tehetnék?
2009. ápr. 17. 18:02
2/17 anonim válasza:
Bocs, de ez eleg bena lett, gyakorolj meg.
3/17 anonim válasza:
ki lopna szemetet? Ha meg szemét, nem mindegy? örülj, h elviszik a házad elől. XD
Tedd ki a lomot is, amit kukába nem tehetnél :) Elvégzik a piszkos munkát helyetted! :)
4/17 anonim válasza:
Lehet, hogy terjeszkedik a nápolyi szemétmaffia! Ilyen öltönyös kalapos emberek voltak?
5/17 A kérdező kommentje:
igen FKF volt az ingjükre írva! Ez a jelszavuk?
2009. ápr. 17. 18:27
6/17 anonim válasza:
itt már semmin se lehet csodálkozni, lopják a szemetet is ...
7/17 anonim válasza:
Ezt most viccnek szántad? Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de FKF=Fővárosi Közterület-fenntartó...Kac-kac...
8/17 anonim válasza:
JESUS!!!:D Az előző vagyok, most esett let:). Csak a vicc kategóriába kellett volna írni... Sebaj...
9/17 A kérdező kommentje:
szerintem hamisítják
2009. ápr. 17. 19:19
10/17 anonim válasza:
Legalabb nem kell szemetdijat fizetned!:)
Maskor a humor rovatba ird a kerdest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!