Hogyan szerezhetnék barátokat?
Nagyon magányos vagyok. Én voltam ennek a kérdésnek a kiírója:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
Hogyan tehetnék szert új barátokra, haverokra?
Alapvetően kedves a természetem, nem vagyok bunkó, alpári, nem káromkodom. Szeretem az állatokat, a környezetet (ezért is sokszor leszólnak hogy én addig nem dobok ki valamit amíg nem találok kukát... utálok szemetelni) és akkor sem káromkodom ha nagyon mérges vagyok.
"És had hívjam fel a figyelmedet még egy dologra, ami szemet szúrt. Egyetlen szavad sem szólt arról, hogy Te szeretnél valamit "adni" a társaidnak. Vedd észre, hogy hosszútávon, azt kapod, amit adsz! Ha Te szerető és figyelmes ember vagy, aki törődik a környezetével, akkor -hosszabb távon!- ugyanezt kapod."
De nem érted. Nekik olyan mintha nem is lenne rám szükségük... mert ottvannak mások, akikkel beszélgetnek, ott vannak mások, akiknek elmondhatják a problémáikat. Hiába vagyok nyitott, kedves, figyelmes, vagy adnék tanácsokat, vagy tippeket, vagy segítenék doga előtt - hiába, mert ott vannak mások, illetve ott vannak egymásnak, engem meg sem kérnek, hogy segítsek dogában, vagy súgjak.
"a jelenlegi helyzetre ez lehet, hogy már nem igaz, mert ők bekönyveltek már téged valahová"
Igen, erről van szó :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!