Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan szerezhetnék barátokat?

Hogyan szerezhetnék barátokat?

Figyelt kérdés

Nagyon magányos vagyok. Én voltam ennek a kérdésnek a kiírója:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

Hogyan tehetnék szert új barátokra, haverokra?

2011. jan. 8. 09:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Alapvetően kedves a természetem, nem vagyok bunkó, alpári, nem káromkodom. Szeretem az állatokat, a környezetet (ezért is sokszor leszólnak hogy én addig nem dobok ki valamit amíg nem találok kukát... utálok szemetelni) és akkor sem káromkodom ha nagyon mérges vagyok.

"És had hívjam fel a figyelmedet még egy dologra, ami szemet szúrt. Egyetlen szavad sem szólt arról, hogy Te szeretnél valamit "adni" a társaidnak. Vedd észre, hogy hosszútávon, azt kapod, amit adsz! Ha Te szerető és figyelmes ember vagy, aki törődik a környezetével, akkor -hosszabb távon!- ugyanezt kapod."

De nem érted. Nekik olyan mintha nem is lenne rám szükségük... mert ottvannak mások, akikkel beszélgetnek, ott vannak mások, akiknek elmondhatják a problémáikat. Hiába vagyok nyitott, kedves, figyelmes, vagy adnék tanácsokat, vagy tippeket, vagy segítenék doga előtt - hiába, mert ott vannak mások, illetve ott vannak egymásnak, engem meg sem kérnek, hogy segítsek dogában, vagy súgjak.

"a jelenlegi helyzetre ez lehet, hogy már nem igaz, mert ők bekönyveltek már téged valahová"

Igen, erről van szó :(

2011. jan. 8. 12:57
 12/13 zExcalibur válasza:
Manapság barátokat csak az iskolában lehet találni, ha már nem jársz iskolába akkor SEHOL, a nyugati világban csak érdekkapcsolatok vannak aminek köze nincs az igazi barátságokhoz, ugyanez a chatelésre is igaz, aminek semmi köze a valósághoz.
2011. jan. 15. 18:10
 13/13 anonim válasza:
Én voltam a 10:52-es. Most olvasom, amiket azóta írtál. Tudod, mi jutott eszembe? Nem tudom, hallottál-e a kultúrális kreatívokról. A youtubon vagy az interneten találhatsz róla videót, és könyvet is a boltokban. Van egy elmélet, mely szerint elég annyi, hogy az emberiség összes tagjának 5 %-a (ha jól emlékszem), nyitott, és környezettudatos, spirituális stb. legyen, hogy megváltozzon a világ. Szerintem te ebbe a kis részbe tartozol, ami még nem teljesen 5 %, de reméljük, hamarosan az lesz. Nem tudom, hogy jutott eszembe... egyszerűen csak így érzem. Különleges vagy, érzékeny, keresd a hasonló embereket... hátha rájuk bukkansz.
2011. febr. 2. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!