Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem hívtak meg osztálytalálkoz...

Nem hívtak meg osztálytalálkozóra. Ti hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés
Nem hivatalos osztálytalálkozó, de annak van elnevezve. 2 éves. Szerintem csak elit találkozó, bár olyanokat is meghívtak, akik egyáltalán nem voltak az osztály nagymenői, stb. A kapcsolatom az osztályommal elég gázos volt, a "nagymenők" sértegettek és beszólogattak több éven keresztül, a többiekkel jó vagy semleges volt a kapcsolat, csak pár személlyel voltam igazán jóba, azokkal most is tartom a kapcsolatot meg egy suliba járunk. De a meghívót a "nagymenők" küldték ki, de nekem nem küldtek... Nem tudom hogy reagáljak, nem ismerőseim fészbukon, a nagymenők, vagy inkább képmutatók közül csak kettő, akiknek tudnék valahogy "jelezni" vagy "megköszönni", a többieket töröltem. Szeretnék nekik írni valami utalást erre az egészre. A sulis éveim alatt mindig csak hallgattam és tűrtem, de én ezt már nem tudom szónélkül hagyni :@ Mi az, hogy nem hívnak el? Még ha nem is mentem volna el, meg kell hívni... Elvégre aki kiküldte nemvolt olyan rossz vele a kapcsolatom, látszatra. Képmutatás volt 1000rel, de lényegében ő is a nagymenők bandájában van. Ti hogy reagálnátok? Tömör, lényegretörő, és hatásos akarok lenni, ha írnék nekik, vagy pedig statusnak kiírnék valami szöveget. Válaszokat köszi :s
2011. jan. 7. 23:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

00:18-nál a pont.

Ha annyira utálod őket, akkor nem kell velük foglalkozni, ha feltétlen találkozót akarsz, akkor csinálsz egyet azokkal az emberekkel akikkel jóban voltál, és annyi.

Elhiszem, hogy fel akarod hívni a figyelmüket, de hidd el, hogy őket nem érdekled, hiszen te magad mondtad hogy képmutatók. Semmivel nem leszel beljebb, ha a felháborodásodnak hangot adsz, maximum néhány vidám mondat erejéig szánalommal megemlékeznek rólad a találkozójukon. Nem éri meg, hidd el, foglalkozz azokkal, akikkel jóban vagy.

2011. jan. 8. 01:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Több mint 10 éve végeztünk, és még nem volt osztálytalálkozó. Kétszer megszervezték, de nem volt elég ember aki jött volna, vagy jönni tudott volna, ezért elmaradt. Szerintem harmadjára már meg sem fogják próbálni megszervezni. Ez azért is érdekes, mert szerintem elég jó osztály volt a miénk, többnyire összetartó.
2011. jan. 8. 01:38
 13/17 anonim ***** válasza:
akivel jóban vagy úgyis tartod a kapcsolatot, akiket meg nem bírsz, minek bámuld a képüket? :)
2011. jan. 8. 10:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Ne reagálj rá, mivel csak magad alázod meg vele. Nyeld le. Engem sem hívtak meg. Persze sértett, mert az ápolatlanságtól penészes fogú lányt is meghívták, de engem "elfelejtettek".Duma. Pedig az én fogam nem rothad, és nem is loptam az osztálytól, ahogy mi annak idején tudtuk róla. Azt viszont hozzá kell tennem engem nem érdekelt senki, mivel sokat vitáztak velem, és miután megintam a tűrést, ha megbántottak, kétszeresen adtam vissza. Talán ezért nem hiányoztam nekik.
2011. jan. 8. 11:20
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Mikor elballagtunk megmaradt oszt pénzből elment a sok f.szfej pizzázni v mittomén ... akikkel jóban voltak sokan azokhoz elmentek személyesen de nekem 1 levelet sem küldtek ( másik településen lakok) pedig én kirándukásra se mentem és bevolt adva v 3ezer ft-om. Asszem azóta is volt már ilyen dolog de én sz.rok rá. Persze majd elmegyek. Nem is vagyok rájuk kíváncsi.
2011. jan. 8. 15:53
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, és a segítséget.

Szarok rájuk! :)

2011. jan. 8. 16:07
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én se jöttem ki jól az osztálytársaimmal de rosszul esne ha nem hívnának osztálytalálkozóra. Kíváncsi leszek kiből mi lesz mert az osztályból sokan mentek fősulira, volt akinek járt a szája hogy ő gazdag lesz de lehet hogy olyan csóró lesz hogy mások állják a kajáját:D
2011. jan. 8. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!