Hogy viselitek a külföldi magyarokat?
Utolsónak!
Ha nem bírod a Mo-iakat nem kell idejönnöd. Ennyi!
Ja és ha ekkora magyar vagy tudnod kéne , hogy a bevándoroltak szót egybe kell írni. NO COMMENT!
Nincs vita, de komolyan...
És mielőtt valaki belém döfné a nagykést, exbarátom egy erdélyi magyar srác volt (már kettősállampolgár).
Sajnos nála is mindig éreztem, egy olyan hogyismondjam, "felsőbbrendűségi érzés", szidt
Nincs vita, de komolyan...
És mielőtt valaki belém döfné a nagykést, exbarátom egy erdélyi magyar srác volt (már kettősállampolgár).
Sajnos nála is mindig éreztem, egy olyan hogyismondjam, "felsőbbrendűségi érzés", szidta a magyarokat és neki "minden jár", mert ő erdélyi magyar...
De ettől függetlenül persze szerettemé és én is azt mondom, hogy amíg nem bánt, addig tök mindegy, hogy magyar vagy szlovák vagy erdélyi magyar, mert nem a hovatartozását nézem, hanem , hogy milyen ember...
És ennek semmi köze a törénelemhez... (első voltam)
Kedves Utolsó előtti!
Itt születtem, ez a hazám, minden papíromban az állampolgárság rovatban a magyar szerepel?
A Te irataidban mi szerepel állampolgárságként???
Miről is beszélünk akkor????????
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!