Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi történt veled ma a suliban/...

Mi történt veled ma a suliban/munkában?

Figyelt kérdés

Kivel mi minden történt.. ha sulis vagy órerendet létszi ha van kedved leírni :) Ja és még , hogy nemeteket is odaírnátok??

Köszi :)

2011. jan. 5. 19:31
1 2
 1/11 anonim válasza:
Írtunk bioszból, jövő órán föciből ... nem sok minden. És veled kérdező?
2011. jan. 5. 19:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Pfhúú... Elég sok minden !! Még csak 11 vagyok .. Szóval ... Angolon olvastunk , éneken énekeltünk , törin egész végig a tanár olvasott , tesin életemben először voltam én a csapatkapitány és floorballoztunk és utána matekon meg azt a hülye geometriát vettük a barátnőmmel jól beszólogattunk a tanárnak XD ! Hát szóval ennyi :)
2011. jan. 5. 19:41
 3/11 anonim ***** válasza:
fodrásznak tanulok.csináltuk egymás haját,közben gondolkodtunk , h milyen hajunk legyen szalagavatón. 20/ L
2011. jan. 5. 19:45
 4/11 anonim ***** válasza:

De jó ez a kérdés! Csak rossz kategória :D

Semmi extra, egy környezetvédelmi projecten melózom, azon dolgoztam egész nap, hogy egy gyár hulladékaiból származó szennyezőanyagok várhatóan mennyire szivárognak be a talajba, és veszélyeztetik-e a talajvizet, illetve, hogy kell-e külön hulladékkezelés/elkülönítés. Izgi mi? XD Na jó, kicsit bonyolultabb, de nem akarok belemenni a részletekbe :D

De egy olyan jó csajjal dolgozok együtt, hogy irigykedhetsz :D Még akkor is, ha lány vagy!

23/F

2011. jan. 5. 19:56
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát...

Ma nyelvtan doga, holnap matekdoga, én meg hülye vagyok matekból, töriből is írunk, tétel---> 5 oldal.

Ma semmi különös nem volt, alig vártam, hogy hazajöjjek, nem szeretem az osztályomat.

2011. jan. 5. 20:00
 6/11 A kérdező kommentje:
Am igen lány vagyok:D Gondolom örülsz , hogy jó csajjal dolgozól :)
2011. jan. 5. 20:03
 7/11 A kérdező kommentje:
Am nem tudom miért ebbe a kategóriába tettem :S
2011. jan. 5. 20:03
 8/11 anonim ***** válasza:

Én egyetemista vagyok, most vizsgaidőszakom van.

Hajnalban a párom ébresztett, mert éjszakás műszakból jött haza, úgyhogy akkor leültem tanulni (pénteken vizsgázom). Délután a munkahelyemen ügyeletet tartottam, ami vicces volt, ugyanis csak egy lány jött be egész délután. Így ott is tanultam.

Most még mindig szenvedek azzal, hogy tanulni kéne.

Egyébként ha nem vizsgaidőszak lenne, az órarendem a következő lenne:

10:00-11:30 nyelvtudomány

10:30-12:00 hálózati ismeretek

(igen, jól látod, egyszerre kellett volna két helyen lennem :S)

13:00-15:15 tájékoztatás, információforrások

és olyan 16-19 óráig dolgozni szoktam, de ez változó attól függően, mennyi munka van.

22L

2011. jan. 5. 20:07
 9/11 A kérdező kommentje:
Jesszus!! Két helyen egyszerre :S Az én báttyám is egyetemista :) Te melyik gimibe jársz utsó válaszoló??
2011. jan. 5. 20:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Kaptam egy 1-est rajzból :S

De azért szerencsére félévkor meg lesz a 4-es, mert van mellette egy 5-ösöm és egy 4-esem.

15/L

2011. jan. 7. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!