Hogyan védekeznél akkor, ha megtámadnának az utcán?
Figyelt kérdés
Most vettem magamnak egy gázspray önvédelmi célból, de eddig még nem próbáltam ki. Attól félek, éles helyzetben teljesen leblokkolnék, és a támadók ellenem használnák a sprayt.2011. jan. 5. 11:14
11/14 anonim válasza:
Gondolom sikítanék, csapkodnék, rúgnék, és leginkább megpróbálnék elszaladni és segítséget kérni.
12/14 anonim válasza:
Gázspray,de ha nincs,akkor a gégét kell nyomni,ha elkapta a kezünket,a kézfejét körömmel nyomkodni(oldalra,ijen kattanásszerű hangok)Nagyon rossz érzés,és akár állal is meg lehet csinálni,esetleg a kéfej alatt,az ütőérnél erősen nyomni,orrot ütni kicsit srégan,leteperni a földe és gyomorszájon b@szni,esetleg középen.és még nagyon sok hasznos dolog van!
13/14 anonim válasza:
Csak maradj nyugodt!
Ha van nálad valami önvédelmi eszköz, vagy van önvédelmi képzettséged, csak annyi a dolgod, hogy maradj nyugodt! Próbáld nyugtatni "ellenfeled", amíg fel nem tudsz készülni az eszköz használatára. Például ha rád fognak egy kést, akkor nem fog azonnal szúrni, biztos nem a gyilkolása a cél, hisz a támadások 98%-a anyagi okok miatt történik. Csak nyugodtan, gyanútlanul viselkedj, blöffölj, és ha felkészültél, akkor nem lesz probléma, hacsak nem túl sokan vannak, akkor körülményesebb megoldani. :S
14/14 anonim válasza:
30f 172cm 75kg ha egy támadó:ijedtséget,behódoltságot szinlelnék, mikor nyit állcsúcs.ha elhibázom,a támadónak rosszabb mert azt jelenti torkon ütöttem.ha több támadó:max kettőt birnák hatékonyan leütni.utánna jön ami jön,megpróbálnék elfutni,improvizálni vmit.lényeg:nem lefagyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!