Ráütni egy 1 éves baba kezére vagy arcul csapni egy nőt. Melyik az elfogadhatatlanabb számodra?
A nő lehet hogy megérdemli a baba nem.
Ártatlan mindkettő ha férfi lennék sose tudnék kezet emelni se nőre se gyerekre.
Lehet, hogy a no megerdemli. Ferj-feleseg kozott viszont nekem elfogadhatatlan.
1 eves kezere GYENGEN racsapni, ha rossz helyen nyulkal nyomatekositas vegett, el tudom fogadni. De csakis a sajat gyerekevel.
Azért az még nem bántalmazás, ha rácsapsz a kezére. A fiam például semmilyen szép szóra, haragos szóra, semmilyen meggyőzésre nem volt hajlandó elfogadni, hogy nem nyúlhat a konnektorba. Elég volt WC-re menni, máris ott matatott. Egy hét és százezer nem szabad veszélyes, elviszem onnan után rácsaptam egyet a kezére. Biztosan nem fájt neki, mert sírni nem sírt, csak nagyon fel volt háborodva, viszont többé nem nyúlt a konnektorba. Soha, egyikbe se.
A személyes véleményem, hogy inkább én csapjam meg, mint az áram.
Felnőtt nőt megütni szerintem durvább, mert rettentően megalázó a nő számára. És a férfi, aki ezt használja érvként, szánalmas, míg az anya, aki kizárólag a gyermeke biztonságát a szeme előtt tartva aprót csap a kezére, maximálisan megérthető.
Utolsó vagyok, és az előttem írt kommentre reagálnék: az kevés, ha te használsz konnektorvédőt. Az egyetlen amit tehetsz a gyerekért, hogy megtanítod, mit lehet, és mit nem, hiszen nem mindenhol van védő! És ha olyan helyen nyúl bele, ahol nincs, és megrázza az áram?
A fiam 13 hónaposan tanulta meg, hogy nem szabad a belenyúlni. És nem is nyúl bele.
A gyerekek nagyon értelmesek, gyorsan tanulnak. Nem fogja elfelejteni. 6 hónaposan talán igen, de egy évesen nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!