Mire jó az olvasás?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 21:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Hogy ne maradj teljesen buta!
2011. jan. 3. 21:24
 2/18 anonim ***** válasza:
77%

jó lesz tőle a helyesírásod meg a szókincsed meg jól fogsz tudni fogalmazni... meg amúgy attól is függ persze, hogy mit olvasol... van, amitől pluszba még művelt is leszel... ha meg pl regényt, attól a fantáziád fejlődik, mert neked kell elképzelni a dolgokat... ja, meg ha elmondod magadról, hogy olvasol, komolyabb embernek tartanak (nem mondom, hogy ez helyes így, de szerintem mképp igaz)...hát, most ennyi jutott eszembe

amúgy én nem olvasok :D

2011. jan. 3. 21:28
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
Olvass el egy jó könyvet és megtudod. Szeretek olvasni, főleg regényeket. Az olvasás kicsit kizökkent a hétköznapokból, ráadásul bővül a szókincsed, és művelődsz kicsit.
2011. jan. 3. 21:30
 4/18 anonim ***** válasza:
50%
Hogy a könyveid ne porosodjanak xD
2011. jan. 3. 21:46
 5/18 anonim ***** válasza:
50%
Hogy tornáztasd kicsit a szemizmaidat!:)
2011. jan. 3. 21:52
 6/18 anonim ***** válasza:
88%
Miért, mire jó a filmnézés vagy a zenehallgatás? Na, az olvasás is ugyan arra jó. Szórakoztat, ezen kívül művelt is lehetsz tőle.
2011. jan. 3. 23:34
 7/18 doboszoli ***** válasza:
79%

Imádok olvasni, mert jó.

Ismerősöm könyvesboltban dolgozik. Van a Világirodalom Remekei sorozat, gondolom mindenki ismeri, különböző színű vászonkötésű könyvek. Bemegy a versenyző, és kér 39 cm(nem vicc!) zöld könyvet, mert még ennyi helye van a könyvespolcon, és ez megy a tapétához. Háááááááááááá!

2011. jan. 4. 07:31
 8/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez már egy szakállas vicc :P
2011. jan. 4. 09:16
 9/18 anonim ***** válasza:

én úgy ismerem ezt a poént, h bemegy a cigány, és kér 1 méter Arany kötetet... urbanlegend, de mint drága nagyapám mondta: minden jó viccnek fele igaz :D

miért jó olvasni? bővíti a szókincset, karbantartja a helyesírást (bár sztem az érzék meg intelligencia kérdése is)

ja, és mert jó dolog új dolgokat megismerni, esetleg gyönyörködni egy jó Ady, vagy József A. versben.

ja, és ha ezeket meg is jegyzed, és tudsz róla beszélgetni, esetleg idézni, akkor az emberek majd hasra esnek a műveltségedtől :D

mi pl csomószor rendezünk közös szavalást a haverjaimmal :D

2011. jan. 4. 15:00
 10/18 anonim ***** válasza:
77%
unaloműzésnek jó.
2011. jan. 4. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!