Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Aki részeg TÉNYLEG NEM TUDJA...

Aki részeg TÉNYLEG NEM TUDJA MIT BESZÉL?

Figyelt kérdés

Sosem iszom, nem szeretem az alkoholt, meg a részegséget(még sosem voltam az, de elnézve egy két részeget, nem akarom megtudni)

És sok ismerősöm, aki röhög a poénjaimon, meg kedvesen beszél velem, rendes, eltudok vele beszélgetni, ha iszik már flegma lesz velem. Ha mondok egy poént, megsértődnek, mert azt hiszik most beszóltam nekik, és csúnyán beszélnek hozzám(de hüly* vagy b.zdmeg, te b*rom stb.) Pedig józanon sok ismerősömet sosem hallottam így beszélni.

És sokszor valakinek mondok valamit, hogy ne csináld, meg ez nem jó ötlet, és akkor jönnek hogy Te ne szólj bele, mi közöd hozá!

Hozzá teszem ezekkel az emberekkel mindig is jó, volt, és az a kapcsolatom, szóval nem bunkók.

Most aki részeg, az komolyan mondja ezeket, és Őszinte, csak a szemembe nem mondják, amit gondolnak, vagy nem tudják mit beszélnek, milyen hangsúllyal, milyen szavakat használva?

2011. jan. 3. 20:04
 1/7 anonim válasza:

Egy bizonyos pontig még igen,de utána már nem.Én is utálom a részegeket,és én sem szeretnék részeges lenni,apám láttam sokat részegnek ezért ki nem állhatom!!

15/F

2011. jan. 3. 20:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Viszont nem minden részeg ember bunkó:)

van, aki sokkal kedvesebb, mint józanon!

2011. jan. 3. 20:26
 3/7 anonim ***** válasza:

A részeg emberben felszabadulnak a gátlások. Ezért viselkednek sokszor máshogyan,mint józanon.

Ha nagyon részeg,akkor nem tudja kontrolálni a szavait,sokszor a cselekedeteit sem.

Erre utal a szólás: A kisgyerek és a részeg ember megmondja az igazat.

2011. jan. 3. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy ez mindenkinél így működik, de én részegen totál őszinte vagyok, nincsenek gátlásaim. Ha úgy tartja kedvem, odamegyek valakihez, és tök kedvesen elbeszélgetek vele, annak ellenére, hogy addig sose szóltam hozzá, vagy ha valaki beszól, annak visszaszólok (annak ellenére, hogy józanon lehet, hogy csak kussolnék)
2011. jan. 3. 21:48
 5/7 doboszoli ***** válasza:
A részeg ember nem önmaga, de ez nem ad felmentést a viselkedésére.
2011. jan. 4. 07:42
 6/7 anonim ***** válasza:

sokan vitáznak arról, h a pia a valódi személyiséget vagy egy ellentétest hoz-e ki az emberből.

nos, van pár ismerősöm, aki iszonyat bunkó tud lenni, ha be van tintázva, és van akire meg rájön a szeretetroham. én utóbbi vagyok, viszont józanul sajnos elég sok embert meg tudok bántani, akaratlanul is.

azért ahhoz kell egy szint, hogy az ember ne tudja, hogy mit beszél. a többség tudja, csak nem kontrollálja

2011. jan. 4. 15:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem bizony, sőt azt sem tudja, hogy mit csinál! Persze szélsőséges esetben, az alkoholizmus végső stádiuma felé! Ez a "Korsakoff szindróma" a rövid távú emlékezetzavar
2011. jan. 4. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!