Szerintetek is lenézik a Budai oldalon élők a Pesti oldalon élőket illetve a vidékieket?
"de nekem személyes tapasztalatom van,hogy igenis a budai kerületek(2,3,11,12kerület)lakói egy része kicsit különbnek tartja az Ő lakóhelyét a Pesti kerületeknél. És elfogultság nélkül mondom,hogy a Budai kerületek levegője jobb minőségű,több zöld területe,parkja van"
és ebben mi a lenézés? Attól, mert jobban szeret Budán lakni, ebből hol következik szerinted, hogy lenézi a Pesten lakókat?
A maga részéről amúgy teljesen igaza van abban, amiket te is felsoroltál, jobb levegő, több zöld, ne vessük már a szemére, hogy ezt értékeli és élvezi is.
Pesten meg több a kávézó, a kis beülős hely, nyüzsisebb. Két egészen más életstílust tud nyújtani a budai és a pesti oldal.
Ez a vidéket lenézős meg a másik baromság, amivel a sok frusztrált vidéki ember próbálja megmagyarázni, hogy miért is hülye pestizik egyfolytában. Én ezzel inkább csak fordítva találkoztam, hogy Bp a fertő, hogy ott mindenki drogos hippi, meg különben hülye sznobok, akik lenézik a vidékieket...
Szerintem sok budai igenis lenézi a pestieket, legalábbis a pesti városrészeket.
Szóval aki budai, annak a 99%-a szeret is ott lakni.
Pesti lakosságát két részre lehet osztani: van egy kisebb rész, aki legszívesebben Budán élne (de nem teheti meg), ám a nagyobb rész szerintem szereti Pestet.
Én is az utóbbi kategóriába tartozom, semmi pénzért nem mennék Budára, nekem túl unalmas lenne, és a közlekedés is rossz Pesthez képest (elég csak arra gondolni, hogy mindössze 3 metróállomás van egész Budán).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!