Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem utáljátok az embereket?...

Nem utáljátok az embereket? Nekem már nagyon elegem van belőlük!

Figyelt kérdés
ma is.. tömegy nyomor van a héven. felszál egy ollyan, de olyan pedofil pasi, hogy még a szeme sem ál jol le nem veszi rólam a tekintetét nyalja a száját közben, próbálom nem észrevenni, aztán befurakszik velem szemben ( mert én akkor épp ültem) egy pasas úgy 40 körül lehet.. szemüveges és azis elkezd simogatni a lábával állandóan néz és azaz undorító pedofil nézéssel én már nem bírom,, villamoson buszon akárhol és nem öltözök kihívóan. hosszu kabát, nadráűg, cszima, nem is festem magam, semmi.. a kedvencem mikor sietek és leszáll mindenki a végállomásánál és ott téblábolnak, andalognak előttem és nemtudok eléük menni villamosnál is.. elérném de az a sok b*zi ember miatt nemlehet, egyszerűen hihhetetlen miylen dühös tudok lenni és aki aznap hozzámszól .. fhu.. nem vagyok pszichoógiiai eset. meg mikor jönnek velem szemben az utcán iylen k*rvák és azt hiszik, hogy ők most nagyon menők, dede.. én ezt nem bírom.. (bocsi a helyesírási hibákért, kissé felhúztam magam)
2011. jan. 3. 15:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
56%
Nyugi! Szerintem teljesen normálisan érzel. Én is hasonlóan gondolom, látom a dolgot. Igaz én vidékről jöttem fel most az egyetemre, de elég nehezen viselem. Pedig nem is Budapest. Az viszont szokatlan, hogy Te Budapestiként, 15 évesen már így éled meg a környezeted. Szerintem csak simán nézz át az embereken, akik nem tetszenek. Felesleges minden szerencsétlenen felhúzni magad. Erre nincs más megoldás. Pszichológushoz menni hülyeség...Hogy belőled is droidot varázsoljanak aki már belesimul a nyájba.. IGENIS NEKEM VAN Igazam :D:D
2011. jan. 4. 20:02
 22/24 anonim ***** válasza:

"IGENIS NEKEM VAN Igazam"

Így van, nézzünk át a többi emberen, az a legjobb. Ne illeszkedjünk be a társadalomba, minek az. Lökjünk félre mindenkit, csakhogy elérjük azt a villamost. Kit érdekelnek az emberek.

2011. jan. 4. 20:14
 23/24 anonim ***** válasza:
Nyugodtan be lehet illeszkedni is ..nem tudom melyik az egészségesebb...Egyébként nyilvánvaló nem nézek át mindenkin, de ha így lenne sem...Mellesleg lehet ápolni a több millió ember lelkét, Sok sikert hozzá. Ha annyira antiszocok lennénk ide sem írogatnánk mások problémája miatt. Lehet kicsit deviáns vagyok, de nem erőszakolok nőket nem rabolok ki senkit...persze ismerem a leckét csak idő kérdése bla-bla.
2011. jan. 4. 20:58
 24/24 anonim ***** válasza:

50-60 ezres városban is ugyanez megy, tehát még kisebbe menj. Nálam tényleg szociális fóbiát diagnosztizáltak, de pár hónap terápiával (gyógyszer nélkül) kikezeltek belőle, bár mai napig ott van, csak nem olyan szintű.

Egy ilyen emberekkel zsúfolt nap után, nyugtasd le magad valamivel amit szeretsz (csoki, forró fürdő, egy jó zene).

2011. jan. 6. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!