Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem utáljátok az embereket?...

Nem utáljátok az embereket? Nekem már nagyon elegem van belőlük!

Figyelt kérdés
ma is.. tömegy nyomor van a héven. felszál egy ollyan, de olyan pedofil pasi, hogy még a szeme sem ál jol le nem veszi rólam a tekintetét nyalja a száját közben, próbálom nem észrevenni, aztán befurakszik velem szemben ( mert én akkor épp ültem) egy pasas úgy 40 körül lehet.. szemüveges és azis elkezd simogatni a lábával állandóan néz és azaz undorító pedofil nézéssel én már nem bírom,, villamoson buszon akárhol és nem öltözök kihívóan. hosszu kabát, nadráűg, cszima, nem is festem magam, semmi.. a kedvencem mikor sietek és leszáll mindenki a végállomásánál és ott téblábolnak, andalognak előttem és nemtudok eléük menni villamosnál is.. elérném de az a sok b*zi ember miatt nemlehet, egyszerűen hihhetetlen miylen dühös tudok lenni és aki aznap hozzámszól .. fhu.. nem vagyok pszichoógiiai eset. meg mikor jönnek velem szemben az utcán iylen k*rvák és azt hiszik, hogy ők most nagyon menők, dede.. én ezt nem bírom.. (bocsi a helyesírási hibákért, kissé felhúztam magam)
2011. jan. 3. 15:43
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
u bocs ezt a szögecses dolgot félreolvastam...
2011. jan. 3. 16:16
 12/24 anonim ***** válasza:
72%

Arra nem gondolsz ilyenkor,hogy a bácsinak száraz a szája,azért nyalja,a másik meg csak véletlenül ér a lábadhoz,mert próbál a tömegben valahogy elhelyezkedni?

Szerintem a többi embert is hasonlóképp idegesíti a tömeg,csak az "andalgó birkák"próbálnak egy kis türelmet,udvariasságot magukra erőltetni ahelyett,hogy a többieket fellökve törtetnének előre,mint a dúvad.

Sokan vagyunk,ez van,légy kicsit türelmesebb,neked is jobb lesz.

Téged idegesít,hogy a lányok menőnek tartják magukat.Pedig ez nem is biztos,hogy így van.Te viszont k*rv*nak tartod őket,a bácsikat pedig pedofilnek,a többi meg b*zi.Akkor te vajon mivel vagy különb a magukat állítólag menőnek tartó lányoknál?

2011. jan. 3. 16:26
 13/24 anonim ***** válasza:
77%
Mi közöd van hozzá, hogy ki hogy öltözködik? Lek*rvázol embereket, mert nem úgy öltöznek, mint te, aztán még leírod, hogy te nem a külső alapján ítélsz... Pedofilokat látsz mindenhol, bebeszéled magadnak, hogy téged bámulnak, meg nyalogatnak, holott talán csak kiszáradt a szája. Tömegnyomorban pedig előfordul, hogy valaki hozzád ér, nem jelenti azt, hogy rögtön rádhajt. Szerintem nem az emberekkel van a baj.
2011. jan. 3. 16:28
 14/24 anonim ***** válasza:
70%
És akkor még b*zizol is. Azért b*zik, mert nem rohannak a villamoshoz veled együtt? Mi lenne, ha te sem rohannál, és megvárnád a pár perc múlva jövő következőt? Na engem az ilyen emberek idegesítenek, akik feltartják az ajtót, őrülten nyomogatják az ajtónyitót, mikor már elindult a villamos, stb.
2011. jan. 3. 16:32
 15/24 anonim ***** válasza:
60%
Én ma majdnem két nyugdíjast küldtem el melegebb éghajlatokra, hogy a DIREKT diákoknak indított járattal mennek reggel 7-kor a Tescoba vásárolni, mert még a végén bezár...
2011. jan. 3. 16:33
 16/24 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem meg nem vagy hülye, mert:

- az okos államatyák a mai napig nem értették meg, hogy létszámstoppot kéne elrendelni a nagyvárosokban (és még sok minden mást is), hiszen így a tömeg a közlekedési eszközökön agyonnyomja egymást, ami egy nehezebb nap után igencsak vérlázító

- a bácsikák fiatal korukban nem élték ki szexuális fantáziájukat, így most a fiatalokra gerjednek

- a qrvák valóban beképzeltek, jól látszik az arcukon, nem Te vagy a hülye, ez testbeszéd. Csak mert apuci vagy anyuci megveszi a sok márkás, de amúgy kínai eredetű szarságot nekik, vagy rendszeresen leszopnak valami bűnöző-félét, aki ugyancsak megveszi nekik mindezt, tehetség, szorgalom, agy pedig nulla.

- az pedig ezek után meg már totál mindegy, hogy van e előítéleted, vagy sem, mert ha van, talán nem megalapozatlan.

2011. jan. 3. 16:59
 17/24 anonim ***** válasza:
64%
Ha ilyeneken felidegesíted magadat 15 évesen, akkor nem sok jót jósolok neked az életben.
2011. jan. 3. 17:23
 18/24 anonim ***** válasza:
93%
Már írtam, de a hozzászólók szövegei még inkább megerősítenek abban, hogy amint lehet(pl. mikor egyetemre mész), költözz egy vidéki városba, olyan 50-60 ezres méretűbe. Meglátod mennyire más, sokkal kisebb az isten állatkertje, a tömeg is sokkal kisebb. Rájössz, hogy lehet egészen másként is élni, és igenis nem normális az, amit itt egyesek erőből védelmeznek.
2011. jan. 3. 18:39
 19/24 anonim ***** válasza:
Pedofilokat t*kön vágni, téblábolóknak kinyitni a szádat és megmondani, hogy elnézést, sietek, nem gondolatolvasók.
2011. jan. 3. 23:06
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Pedofilokat szerintem is vágd tökön. :D

Az ilyen andalgó párocskákat, bámészkodókat félre lököm, kikerülöm, vagy ha pl a villamos ajtajában áll akkor szólok neki, hogy menjen arrébb. Egyébként, meg én sem értem, hogy miért pont a buszmegállóban kell bámészkodni meg minden, hogy még véletlen se érjem el a buszt. ;)

Én már úgy vagyok ezzel, hogy napi rutinból kerülgetem/lököm félre az öreg banyatankos néniket, akiktől közlekedni sem lehet, határozottan(és pár embert arrébblökve) nyúlok a buszon a kapaszkodó után, hogy ne essek már pofára, visszalököm a rámfekvő embereket a buszon/villamoson... már nem tud különösebben meghökkenteni. Zavarni zavar, de ennyi erővel minden ember zavar(ez így is van)... most minek foglalkozzak velük? :|

18L

2011. jan. 4. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!