Nem utáljátok az embereket? Nekem már nagyon elegem van belőlük!
Arra nem gondolsz ilyenkor,hogy a bácsinak száraz a szája,azért nyalja,a másik meg csak véletlenül ér a lábadhoz,mert próbál a tömegben valahogy elhelyezkedni?
Szerintem a többi embert is hasonlóképp idegesíti a tömeg,csak az "andalgó birkák"próbálnak egy kis türelmet,udvariasságot magukra erőltetni ahelyett,hogy a többieket fellökve törtetnének előre,mint a dúvad.
Sokan vagyunk,ez van,légy kicsit türelmesebb,neked is jobb lesz.
Téged idegesít,hogy a lányok menőnek tartják magukat.Pedig ez nem is biztos,hogy így van.Te viszont k*rv*nak tartod őket,a bácsikat pedig pedofilnek,a többi meg b*zi.Akkor te vajon mivel vagy különb a magukat állítólag menőnek tartó lányoknál?
Szerintem meg nem vagy hülye, mert:
- az okos államatyák a mai napig nem értették meg, hogy létszámstoppot kéne elrendelni a nagyvárosokban (és még sok minden mást is), hiszen így a tömeg a közlekedési eszközökön agyonnyomja egymást, ami egy nehezebb nap után igencsak vérlázító
- a bácsikák fiatal korukban nem élték ki szexuális fantáziájukat, így most a fiatalokra gerjednek
- a qrvák valóban beképzeltek, jól látszik az arcukon, nem Te vagy a hülye, ez testbeszéd. Csak mert apuci vagy anyuci megveszi a sok márkás, de amúgy kínai eredetű szarságot nekik, vagy rendszeresen leszopnak valami bűnöző-félét, aki ugyancsak megveszi nekik mindezt, tehetség, szorgalom, agy pedig nulla.
- az pedig ezek után meg már totál mindegy, hogy van e előítéleted, vagy sem, mert ha van, talán nem megalapozatlan.
Pedofilokat szerintem is vágd tökön. :D
Az ilyen andalgó párocskákat, bámészkodókat félre lököm, kikerülöm, vagy ha pl a villamos ajtajában áll akkor szólok neki, hogy menjen arrébb. Egyébként, meg én sem értem, hogy miért pont a buszmegállóban kell bámészkodni meg minden, hogy még véletlen se érjem el a buszt. ;)
Én már úgy vagyok ezzel, hogy napi rutinból kerülgetem/lököm félre az öreg banyatankos néniket, akiktől közlekedni sem lehet, határozottan(és pár embert arrébblökve) nyúlok a buszon a kapaszkodó után, hogy ne essek már pofára, visszalököm a rámfekvő embereket a buszon/villamoson... már nem tud különösebben meghökkenteni. Zavarni zavar, de ennyi erővel minden ember zavar(ez így is van)... most minek foglalkozzak velük? :|
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!