Mi a véleményetek a nők helyzetéről mostanság?
En NEM szolom le a noket. Tisztelem es becsulom oket, de vannak szerepek, amik noiesek, es vannak, amik ferfiasak.
Az pedig, hogy minden birodalom megbukott, csak az onkenyuralmi rendszerekre igaz, de meg azokra sem teljesen. Van, ahol meg ma is mukodik. Egyebkent mukodott evszazadokig, csak napjainkban terjedtek el a fuggetlenedesi eszmek.
Az egyebkent, hogy egy diktatorium megbukik, az torvenyszeru akar ferfiak iranyitjak, akar nem. De ha a "birodalomba" tagabb meghatarozas is belefer, akkor mondjuk nezd meg a Kinai birodalmat, ma is el. De ezt sokrol el lehetne mondani. Persze egyszer megbukik, de ez mar csak igy megy. Ez olyan, mintha azt mondanad, hogy a tortenelem soran eddig minden ferfi, aki megszuletett, meg is halt. Hat ez az elet rendje.
"Még mindig hajlamosak sokan csicskásnak tekinteni a mellettük élő nőt."
Amelyik nő hagyja magát és nem megy el, az nem is érdemli meg az egyenlőséget.
Persze a nők is gyakran nézik csicskásnak a mellettük élőt (ez manapság számomra gyakoribbnak tűnik, de ezek csak az én tapasztalataim). Csak hát ez már nem tűnik fel, igaz? Ha van barátjuk, ha nincs, akkor is a női bájaikat bevetve csicskáztatják azokat a férfiakat akik bedőlnek.
Már előttem mindent szépen leírtak, hogy mi hogyan megy.
EGYENLŐSÉG VAN!
A nő és a férfi is dolgozik, a házimunkát pedig egyenlően megosztják. Nem kell általánosítani az olyanok miatt, akik nem emberhez méltóan viselkednek és lenézik a nőket. Jómagam tisztelem a nőket (vagyis ez csak egy alapvető tisztelet: előre engedem mindenhol, kinyitom neki az ajtót stb. a többit mindenkinek ki kell érdemelnie), sőt néha még csodálom is őket. Sajnos manapság nagyon sok az állat módján viselkedő (elnézést kérek az igazi állatoktól), pénzéhes ribanc. Mégsem általánosítok, hogy minden nő ilyen.
"Te leszólod a nőket, és ez baj."
Nem szólta le. Szerintem csak félreértelmezted az írását vagy a másik tippem inkább le sem merem írni. :)
Jó, lássál bele, amit akarsz. Nem érdekelsz.
Olcsó kifogás mindig van.
Na igen,kb. ezért nem nézem semmibe a nők nagy részét.
Tökéletes példa a fölöttem szóló arra, h mennyire is gyerekes felnőtt nő létére.
Mindezt miért?
mert a gagyi érvétől nem esett hátra senki.
De általában is mi jellemző főleg a munkahelyemen?
Felelősséget nem vállalják semmiért szal nem is értem miért akarnak még bentebb lenni.
Persze ha szólsz, rögtön megy a fent látható módon a hiszti meg én vagyok a bunkó :D
Annyira szánalmasak, h az nem igaz, főleg, h itt is mivel kimondtam az igazságot, majd le leszek pontozva:D
Szörnyű!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!