Miért kell a hívőknek a kamerás mobiljukon összekarcolni az objektívet? Ennek mi a magyarázata?
Miért kell a buszvezetőknek szalonnával enni a lekváros buktát?
Miért sétáltatnak a Nagykörúton a hajléktalanok komodói varánuszt?
Miért kék a fű május elsején?
...
Miért kell idióta kérdéseket feltenni?
Azért, mert BALF@SZOK.
Elnézést kérek, de erre nem lehet mást mondani. Bocsánat.
hát ezen igencsak meglepődtem:-O
mondjuk vannak esetek,Jehova tanúi,meg mindenféle bigott elmebetegek,akikből bármit kinézek,mert mindentől félnek,hiszen a technika az ördög vívmánya,tehát az is lehet,hogy összekarcolják az objektívet.
Nem kell összekarcolni, ez ostobaság.
Üdv
Egy hívő, ép objektívvel
köszi a válaszokat. Sajnos ez a dolog teny, de az összekarcoló se meri bevallani nem hivő ismerősének mi az oka. Pedig nincs ezzel egyedül.
Erdekelne tényleg h mivel magyarázzák. A "kell" szót természetesen minden hívő kerüli, mert ugye ott semmi se "kell", semmi se kötelező, mindent szabad akaratból tsznek, de valahogy még ezekben a dolgokban nagyon sokan döntenek ugyanúgy. Szóval a kérdést ugy is feltehetem, hogy "miért dönt néhány hívő úgy, hogy összekarcolják a mobiljukon a kamerát?"
Sajnos az összekarcoló nem válaszolt nekem.
Utolsónál a pont.
Azért azt sem lenne rossz tisztázni, hogy milyen hívőről beszélünk.. valljuk be, a hívő elég tág fogalom.
Minden esetre amiről biztosíthatlak, hogy a római katolikusoktól a világon senki sem várja el, hogy összekarcolják a mobiljukon a kamerát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!