Az emberek nagy része miért nem kedveli a zsidókat?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy kismillió ilyen kérdés volt rá, de egyiknél sem találtam megfelelő választ. Arra lennék kíváncsi, hogy mit csináltak/csinálnak a zsidók, amiért ekkora utálatot érdemelnek? Légyszíves kíméljetek meg az olyan jellegű válaszoktól, mint a "Mert van eszük!" vagy "Mert megérdemlik!", indokoljatok is.
Ui.:Nem arra akarok célozni, hogy nem jogos az utálat, csak az érdekel, hogy mi a kiváltó oka.
2010. dec. 20. 17:15
22/23 anonim válasza:
A normális embereknek semmi baja a zsidókkal. Azok közt éppen úgy van jó és rossz is, mint az összes többi nép esetében.
23/23 anonim válasza:
Regényt lehetne írni erről az egészről! Aki a rosszat ismeri róluk vagy tapasztalta, blablabla az nyilván nem fog rajongani értük. Aki a jó oldalukat ismerte meg, nyilván... Aki meg egyáltalán nem az meg, érje be mások ismereteivel, tapasztalataival blablabla. Lehet itt vki érintett, senki nem várja el h fikázza a sajátját. Van vaj a fülük mögött rendesen. Nemzetközi szinten is (ha vki nem érti nézzen utána nyugodtan: 1974, 1930, 33, blablabla) <- ezek évszámok, és gondolom senki nem volt ott azon a helyen, abban az időben találhat pozitív és negatív információkat is. Amelyik tetszik neki, azt hiszi el. Bár lehet, h ír majd egy érintett ezekről is. A magyarok meg lopnak. Sokan hiszik ezt külföldön és itthon egyaránt. Hogy ebben mennyi igazság van azt döntse el mindenki saját maga. Én nem hiszem, h a zsidók szentek. Én csak azt nézem merre billen a mérleg nyelve és onnan következtetek. Ezt nevezik általánosításnak? Mert ha igen, akkor én általánosítok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!