Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Engem idegesít csak, mikor...

Engem idegesít csak, mikor valaki (sőt lassan mindenki) minden egyes mondata végére betűzdel egy-egy "smiley-t"? (Nem skype-on és nem msn-en! )

Figyelt kérdés

Persze, mikor humorizál valaki, akkor megértem, de amikor például komoly téma közben erőlteti valaki a dolgot, azt nem "happy"-ségnek veszem, hanem szabályosan bárgyúságnak.

Csak egy példa:írja valaki, hogy sokan dolgoznak X városban az Y gyárban, erre odaír egy röhögő jelet :-)

Nekem nem fér a fejembe, hogy ezzel mi célja van ilyenkor valakinek, mit akar kifjezni?Talán azt, hogy "Hurrá,nekem nem kell ott dolgoznom!"(=dedós szint) vagy tényleg akkora divat már, hogy nem számít mikor használja valaki, a lényeg, hogy menő legyen.

Szeretném, ha nem csak a fiatal generáció írna, jóllehet felnőttek "förmedvényeiben" lassan gyakrabban találkozom ezzel az unkulturált hülyeséggel.

2009. jan. 23. 08:45
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Bocs, lemaradt a lényeg: tovább írta az illető a dumát:"Én és a feleségem nem dolgozunk ott" :-))

Valószínűleg nem a teenager korosztályból írhatta valaki...

No komment.

2009. jan. 23. 08:52
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Haha, ha ez idegesít akkor mit szólsz ehhez?

" Ugyanís ha igy is értellmezni túdja a mondattomat akor míértt kel kőtösszkőddní? "

Vedd lazábban a dolgokat, ez azért nem akkor baj, vagy hiba, mintha jukat mondanék vagy teját. Így jelöli valaki, ha élő beszédben is mosolyogva adna elő valamit. Szerintem ez nem baj. A mosolygós embereket mindenki jobban szereti. És ez azért nem a nyelvnek az eltorzítása.

2009. jan. 23. 08:58
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően engem is idegesít a szmájlizás, mintha enélkül nem tudnám értelmezni a mondat viccességét.. Néha 1-1 még elmegy, oké, de aki teletűzdeli mindenfajta :D :S XD meg egyéb szarokkal az baromi idegesítő, és mondom, ezek nélkül is simán lejön, mit érez az illető. Mondjuk ha ilyet látok, mindig butuska chates tinik ugranak be, akik egész nap a neten vannak, ha meg nem, akkor a haverokkal a plázákban lógnak.

22L

2009. jan. 23. 09:05
 4/17 A kérdező kommentje:

Itt nem a mosolygással volt a bajom, hanem azzal, hogy ha én élő beszédben ilyet hallok, hatalmas amerikai vigyorral a képén valakinek,akkor inkább nevezem kaján vigyornak,mint jókedvű kacagásnak....

Én is használok ilyesmit, de bizonyos határt betartva.

2009. jan. 23. 09:06
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

engem is taszít az olyan ember aki vég nélkül mosolyog írásban. nem hiszem el,hogy minden mondat végén oda kell rakni a smiley-t. az arra van,hogy a megfelelő helyen használjuk,de nem örökké. ha egy bekezdés végére teszem oda akkor is világos, nem kell minden mondathoz.

a másik,hogy chaten a heJesírás nem követelhető meg,sőt direkr rosszul is szoktam írni pld teccik télleg . ez csak hülyülés, ettől még nem biztos hogy rosszul tudom.

2009. jan. 23. 09:07
 6/17 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

Felnőttektől kapott e-mailekben, munkaajánlatokban kapok gyakran ilyet!

Nekem úgy jön le, hogy löki a sódert a hülyének, mármint nekem...

Utólag be is igazolódik, hogy a fele nem igaz az elmondottaknak, illetve leírtaknak..

Remélem mindent ki lehet nőni , még vén fejjel is...

2009. jan. 23. 09:09
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak: a helyesírás a csetnyelvben is számon kérhető- de elfogadott azon belül a hüjjjjéskedés.

Tudom, hogy erre gondoltál Te is, csak pontosítottam, mert nekem meg az "oan céééép, mien cukcsi kis ruci, méér nem ien nobb, mint én vok" című förmedvényekből van elegem....

2009. jan. 23. 11:19
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk néha már engem is idegesít. :)
2009. jan. 23. 11:49
 9/17 anonim ***** válasza:
36%
szerintem meg csak kötözködsz,ha az illető úgy érzi h.oda akarja rakni,miért zavar az téged?nem mindegy?:-) :-) :-)
2009. jan. 23. 12:08
 10/17 anonim ***** válasza:
73%

pucahh kitsimhh,cejizlekhh..am nem waok hüe neh gondoljátokh..cak kiccikéth xokok iet látni ien írásokath..nah láwollak..

...nyílik a bicska...

2009. jan. 23. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!