Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogyan lépjek kapcsolatba...

Hogyan lépjek kapcsolatba Skype-on egy Japánnal?

Figyelt kérdés

Olyannal aki tudna velem angolul kommunikálni, barátkozni beszélgetni... mert érdekel a Japán nyelv és a kúltúra + gondolkodásmód, meg emberismeret stb... (17/f) vagyok

előre is köszönöm a válaszokat!

2011. máj. 25. 18:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Skypon sehogy, mert ők nem azt használják, és windows se nagyon van náluk, tök más világ.
2011. máj. 25. 18:08
 2/14 anonim ***** válasza:
2011. máj. 25. 18:10
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem igazán van más oprendszer japánban, csak elvétve. Mellesleg meg skypeot is használják, de ha van ötlet mit próbáljak, pl:progi, kérlek írjatok!
2011. máj. 25. 18:11
 4/14 anonim ***** válasza:
2011. máj. 25. 18:12
 5/14 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, párom amikor kint volt shanghai-ban msn en nem tudtunk összekapcsolódni, de még irc-n se.

A yahoo-n keresztül emaileztünk.

2011. máj. 25. 18:13
 6/14 anonim ***** válasza:
amúgy van egy nyelvkönyvem pdf ben, ha akarod elküldöm, csak hanganyag nélkül nem sokra mész vele, max az abc-t meg tudod tanulni, meg az írást..
2011. máj. 25. 18:16
 7/14 A kérdező kommentje:

Japán amerikai pártú, és legtöbben windows-t használnak.

Egy volt ismerősöm "bizonyos munka" miatt 2 évig ott élt, és minden gépen amit látott, windows volt telepítve. Persze japán nyelven.Nem tudom hogy mit is csináljak esetleg keressek facebookon valakit vagy nemtom de mikrofonnos kapcsolat kellene.

2011. máj. 25. 18:17
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb kezd, az abc-vel, meg az írással, a jelek megtanulásával.
2011. máj. 25. 18:19
 9/14 A kérdező kommentje:

Nyelvkönyv hiába van ha nem tudsz megszólalni az ő gondolkodásmódjuk szerint.

Pl.: Hogy köszönsz rá? Milyen életkorban milyen státuszban személyesen vagy tárgyilagosan miélyen élethelyzetben mikor miért... ilyenek miatt kellene csak. meg hát nem lenne rossz 1-2 japán "haver" .

2011. máj. 25. 18:20
 10/14 anonim ***** válasza:

Ok, de valahol el kell kezdeni, egyik hónapról a másikra úgysem fogod megtanulni..

Egyáltalán van kitartásod hozzá 17 évesen?

2011. máj. 25. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!