Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogyan lépjek kapcsolatba...

Hogyan lépjek kapcsolatba Skype-on egy Japánnal?

Figyelt kérdés

Olyannal aki tudna velem angolul kommunikálni, barátkozni beszélgetni... mert érdekel a Japán nyelv és a kúltúra + gondolkodásmód, meg emberismeret stb... (17/f) vagyok

előre is köszönöm a válaszokat!

2011. máj. 25. 18:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Azért én sem a semmibe beszélek mert hiragana meg katakana az meg van majdnem tökéletesen de beszélni még nem tudok mert karaktereket ismerek nem szavakat, stb...

és megint az első kélrdés hogy lépjek kapcsolatba japánokkal? esetleg játék szinten pl:mmorpg... vagy hasonló?

2011. máj. 25. 18:23
 12/14 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Amúgy szerintem ha angolul írsz nekik azt is bőven meg fogják érteni, elvégre technikai nagyhatalom.

2011. máj. 25. 18:27
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Utána járok!
2011. máj. 25. 18:56
 14/14 anonim ***** válasza:

skype megnyit --> partnerlista menü --> skype felhasználó keresése -> ország: Japán, nyelv: angol

többezer felhasználót kidob, válogass közülük.

2011. jún. 8. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!