Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi az értelme annak, hogy...

Mi az értelme annak, hogy kártyajátéko (ka) t közvetítenek televíziócsatorná (ko) n?

Figyelt kérdés

Nem tudom ép ésszel felfogni, hogy mi értelme van műsoridőt pazarolni arra, hogy kártyajátékkal untassák emberek tömegeit?!

A játék emberi találmány, szokás.

A kártyajáték egy szűkebbre szabott emberi csoport, - ismerősök, barátok, kártyapartnerek - szabadidős, kötetlen tevékenysége, amelyben viccelődnek, beszélgetnek, iszogatnak, eszegetnek, kulturáltabb formában vitatkoznak, megbeszélnek olyan dolgokat, amelyek foglalkoztatják az éppen aktuális társaság tagjait.

Miért tartozik ez vadidegen emberek millióira?

Miért kell elvenni műsoridőt jelentősebb, szélesebb rétegeket érdeklő sporttevékenységek közvetítésétől kártyajáték közvetítésével?

2010. dec. 16. 11:06
 1/5 Panda Péter ***** válasza:
100%

semmi értelme, de manapság valami általan érthetetlen ok miatt kurv@ menő dolog pókerezni. ezt persze a tv csatornák is tudják, ők sem hülyék, ezért közvetítik ezerrel. ennyi.

-audiophile-

2010. dec. 16. 11:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Én sem nagyon szoktam nézni, de attól még mások szerethetik. Ha nem néznék elegen akkor nem kerülne műsorra. Azért mert te nem nézed attól még mások néznék. Pont hogy alacsonyabb nézettségű sportoknak is képernyőre kellene kerülniük, hogy megismerhessék az emberek. Sok sportcsatorna van, biztos találsz valamit amit nézhetsz.
2010. dec. 16. 11:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Mostanában mindenki pókerezni akar, és akiket érdekel, az szívesen nézik ezeket a közvetítéseket.

Pár éve én is nagyon szerettem, és nagyon élveztem ezeket a közvetítéseket! Most már nem nézem, mert már nem érdekel, de attól még nem mondom azt hogy szüntessék be a közvetítést!

Ennyi erővel én meg pampoghatnék, hogy minek közvetítenek pl. snookert, golfot, darts-ot stb... Nem nézem ezeket.

De fel kellene fogni, hogy különbözőek vagyunk, és mindenkit más érdekel!! Ha nem lenne rá igény, akkor biztos hogy nem is közvetítenének pókert!

Tehát igény van rá.

Kapcsolj át egy másik csatornára.

2010. dec. 16. 11:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Engem sem érdekel sem a póker, sem a közvetítés, de valakit igen. A csatornáknak meg lehetőleg mindenkit ki kell szolgálni.

Szóval az előttem szólóval értek egyet. Mindenkit más érdekel.

2010. dec. 16. 11:41
 5/5 A kérdező kommentje:

-Igazából azon, - ahhoz hasonló kaliberű dolgokon - szoktam "kibukni", ha hat sportcsatornából három pókert, - a maradék háromból egy televíziós vásárlást, egy extrém téli "sportot", egy pedig zuhanyhíradót közvetít.

Tény, hogy különbözőek vagyunk, de hogy egy asztali kártyajáték ennyire "izgalmas" lehet, azt kétlem.

Köszönöm a válaszokat.

2010. dec. 16. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!