Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lehetek emo, ha göndör a...

Lehetek emo, ha göndör a hajam, és nem tudom kivasalni, mert mindig visszaugrik?

Figyelt kérdés
Emo szeretnék lenni.. persze én ebbe nem értem bele az érvagdosást, meg a sarokban sírást. Igazság szerint csak a stílus, a haj tetszik.. Imádom a feketét, ami emoknál nagyon gyakori. De a hajammal nem igazán tudok mit kezdeni.. Nincs önbizalmam sem.. Nem érzem magam szépnek, és ezt sokan meg is mondják.. próbáltam kicsit az emo stílus felé hajolni.. Más lett a hajam, és az öltözködésem is, ami sokaknak azért nem tetszik, mert a régi énemet megszokták! De én már nem szeretem azt az énemet.
2010. dec. 15. 17:34
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Szia! Én saucy vagyok és nekem is göndör a hajam. Elôször vasaltam de utána rájöttem h a göndör hajból is lehet emo hajat csinálni.

1. Felül ha tudod vasald ki alul maradhat göndör

2. Hozd elôre a hajad (tod a nyakad mellé

elôre

Ehez tépetre kell legyen vágva

3. Frufrut a szembe v csatold el

4. Hátul a hajad tövéné zseléz fel

Remélem segítettem

2012. ápr. 2. 16:05
 12/14 anonim ***** válasza:

"rakd bele a fejed egy vödör disznózsirba ami még folyékony aztán pakold ki a hütöd mássz bele és legyél bent 1-2 napot hogy megfaggyon a zsir utána vágj bele hagymát és szórj rá egy kis pirospaprikát és hopp lám emó is lettél, garantált módszer göndör hajra"

Hát, ez nagyon vicces volt.Látszik hogy te már megcsináltad, ezért van ennyi intelligenciád ilyeneket írogatni.Inkább menj vissza a kocsmába, mert a pult nagyon lebeg, a te könyöködre is szükség van hogy a tapló haverjaiddal lent tartsátok.Kösz még egyszer! :)

2013. febr. 3. 10:06
 13/14 anonim válasza:
Nem mostani kérdés már, de én is ugyanilyen helyzetben vagyok. Nekem is csak a stílus tetszik, nem kell a hozzá való mellébeszélés, ami az "emo életérzéssel" kapcsolatos.
2015. aug. 2. 19:43
 14/14 anonim válasza:
Nekem is göndör a hajam, de nagyon nagyon nagyon. De szerintem nem a hajad miatt leszel emo, hanem az egyéniségét miatt
2019. márc. 1. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!