Lehetek emo, ha göndör a hajam, és nem tudom kivasalni, mert mindig visszaugrik?
Figyelt kérdés
Emo szeretnék lenni.. persze én ebbe nem értem bele az érvagdosást, meg a sarokban sírást. Igazság szerint csak a stílus, a haj tetszik.. Imádom a feketét, ami emoknál nagyon gyakori. De a hajammal nem igazán tudok mit kezdeni.. Nincs önbizalmam sem.. Nem érzem magam szépnek, és ezt sokan meg is mondják.. próbáltam kicsit az emo stílus felé hajolni.. Más lett a hajam, és az öltözködésem is, ami sokaknak azért nem tetszik, mert a régi énemet megszokták! De én már nem szeretem azt az énemet.2010. dec. 15. 17:34
1/14 anonim válasza:
2/14 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nehéz.. épp ezért szeretnék véleményeket. Tudom hogy hogy néz ki egy egyenes hajú.. De olyan rossz érzés.
2010. dec. 15. 17:42
3/14 anonim válasza:
Ha nem divatemo akarsz lenni(akiket én kifejezetten elítélek) akkor nagyon mind1, h milyen a hajad...-.-" És különben is mi az, h emo akarsz lenni? Tudod egyáltalán mit jelen az h emo? (ha a már fentemlített divatemo akarsz lenni akkor az utolsó 2 kérdést vedd úgy h nincs ott...)
4/14 anonim válasza:
Szerintem keress magadnak olyan stílust, ami jól áll az eredeti külsődhöz. Ha megpróbálsz emónak lenni göndör hajjal, akkor állandó rossz érzést fog okozni, hogy egyszerűen neked nem egyenes. Én nem vagyok emo, de nagyon zavart, hogy nem marad meg eléggé a vasalás a hajamban, aztán rájöttem, hogy más frizurával jól áll az én hajam is. Ha nem egyenes a hajad, akkor is hordhatsz szerintem a stílusnak megfelelő dolgokat. De ez csak az én véleményem :)
5/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem nagybamenő kritikát kértem -.- ilyenkor az emberek általában normális válaszokat képzelnek el.. ez sokszor nem lehetséges ._.
De am köszi =)
Az utolsó komment volt a leghasznosabb =)
2010. dec. 15. 18:09
6/14 anonim válasza:
rakd bele a fejed egy vödör disznózsirba ami még folyékony aztán pakold ki a hütöd mássz bele és legyél bent 1-2 napot hogy megfaggyon a zsir utána vágj bele hagymát és szórj rá egy kis pirospaprikát és hopp lám emó is lettél, garantált módszer göndör hajra
7/14 anonim válasza:
Hagyd az emózást a fenébe! Nézz ki úgy, öltözz úgy, ahogy szeretnél, és ahogy lehetőséged is van! Ha jól áll, ugyan kit érdekel, hogy emósnak hiszenk, vagy sem? Amúgyis inkább cikinek számít az a szubkultúra. És nem csak szerintem. :D
Na, jöhetnek a negatívok: vállalom.
8/14 anonim válasza:
figyelj, az emo egy belső érzés, nem kell, hogy ezt mások is lássák rajtad. Szerintem nem kell úgy kinézned hozzá
9/14 anonim válasza:
Mindenféle hajat ki lehet vasalni. Nem a levegöbe beszélek, mivel nekem rettenetesen göndör és mégis ki tudom...
Annyi, hogy nem lesz annyira egyenes sokáig, inkább csak hullámos.
Egyébként én közelednék ehhez a stílushoz, csak nincs pénzünk... :/
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat (: átgondolom ^^
2010. dec. 15. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!