Más nemzetek makulátlanok lennének?
Nem tudom, hogy jó helyre írtam-e a kérdést, de már nagyon felhúztam magam. Állandón, már szinte minden második kérdésben azt olvasom, hogy jaj, a magyarok ilyenek, irigyek, gonoszok, rosszindulatúak stb. stb. Meg a magyar utálja a magyart.. De a válaszoló természetesen MINDIG KIVÉTEL, és oltja a többi főrumozót, hogy igen, ez itt egy ilyen ország, egy rakás sz@r, ilyenek az emberek errefelé, önzőek, és pesszimisták(na, mintha a válasz olyan optimista lenne...)
Komolyan gondoljátok ezt, hogy más országokban mindenki önzetlen, segítőkész, nagylelkű, és csak itt Magyarországon vannak GONOSZ emberek??
Bocsánat, hogy ha kissé kusza lett! A válaszokaz előre is köszönöm.
Dehogyis. Ott vannak pl. az angolok: ha turistaként mész ki, kedvesek, ha dolgozni, akkor csak egy mocskos kelet-európai bevándorló vagy (földrajzból nagyon buták). Szörnyű igénytelenek a ruháikra és a lakásaikra egyaránt - pedig az ottani keresetből nem nehéz jó minőségű (nem feltétlen márkás!) ruhát venni, és rendbentartani a lakást (pl. felújítani). A gyerekek némelyike nagyon neveletlen, hisztis, kiabálnak, rohangálnak össze-vissza (főleg a kertvárosi családok gyerekei vannak elkényeztetve). A franciák is nagyon igénytelenek, inkább vesznek hetente vadiúj alsóneműt, meg ruhát, minthogy mossanak. Természesen, kivételek vannak.
Az amerikaiak meg kétszínűek, nekik mindenki rohadt bevándorló, aki nem amerikai - tök mindegy, honnan jöttél. A szemedbe mosolyognak, a hátad mögött meg....
A kanadaiak okosak, türelmesek, közöttük is vannak mogorvábbak.
Igazából nincs olyan nép, amelyiknek nem lennének rossz tulajdonságaik.
Örülnék neki, ha végre az osztrákok megértenék, hogy nem a magyarnak szokása lopni, hanem annak a bizonyos kisebbségnek.
Nem a magyarnak szokása lopni? Valóban?
Egy külföldi étteremben voltam, a szomszédos asztalnál is magyarok ültek, és fizetés nélkül távoztak. Mi ez, ha nem lopás?
Vannak kivételek. Vannak dolgos, szorgos, rendes magyarok, románok, cigányok, franciák, és vannak gorombák, piszkosak, tolvajok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!