Most akkor én mi vagyok? Szerelmes vagyok néha fiúba, de a sexet fiúval visszataszítónak tartom, és azt csakis lánnyal! Ez nagyon durva?
Van még valaki ilyen, vagy csak én?
Ja és, egy számomra fontos fiú iránt sokkal mélyebben tudok érezni, mint egy csajzi iránt (sex továbbra is elképzelhetetlen fiúval!!).
Szóval most akkor mi vagyok én?
Állítólag meleg nem lehetek.
Hetero fiú érezhet nagyon mélyen másik fiú iránt?
15:52
de én NEM akarok sexelni vele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"tényleg, és akár ezzel kapcsolatban mi a véleményetek arról, hogy sokkal árnyaltabban kezelik ezt már pl nyugati társkereső oldalak"
Egy frászt árnyaltan. Amiket felsorolsz, azok mind szexuális kategóriák, te meg mintha pont azt mondtad volna, hogy nem szexuális jellegű a vonzódásod.
na de akkor mégis létezik ...
amúgy nem feltétlen sexuális kategóriák, .... egy curious vagy bicurios egyáltalán nem biztos, hogy sexelni is akar, csak a saját nemére is kíváncsi, a saját neme is izgatja
de igazad van annyiban, h én nem igazán erre gondoltam, eztr csak példaként hoztam ide arra, hogy azért nem olyan fekete-fehér ez a kép
továbbra is testiség nélkül tudok szerelmes lenni egy általam vonzónak tartott fiúba !!
"egy curious vagy bicurios egyáltalán nem biztos, hogy sexelni is akar"
Nem is azt mondtam, hogy mit akar, hanem azt, hogy ezek szexuális kategóriák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!