Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most akkor én mi vagyok?...

Most akkor én mi vagyok? Szerelmes vagyok néha fiúba, de a sexet fiúval visszataszítónak tartom, és azt csakis lánnyal! Ez nagyon durva?

Figyelt kérdés

Van még valaki ilyen, vagy csak én?

Ja és, egy számomra fontos fiú iránt sokkal mélyebben tudok érezni, mint egy csajzi iránt (sex továbbra is elképzelhetetlen fiúval!!).

Szóval most akkor mi vagyok én?

Állítólag meleg nem lehetek.

Hetero fiú érezhet nagyon mélyen másik fiú iránt?

2010. dec. 12. 21:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
szerintem annyira elnyomod magadban azt hogy meleg/bi vagy ezért tartod a sexet undorítónak egy pasival. később ez biztos változni fog ha jobban megbékélsz magaddal.
2010. dec. 12. 22:02
 2/15 A kérdező kommentje:

de tuti nem ...

nekem egy fiúval ez plátói, én nagon értékelem a fiús szépségét, a lelkét, mindenét, de sex teljesen ki lenne zárva, eszembe nem jutna...

na meg hát csajjal folyamatosan van sex és jó is

valaki mondta h létezik szerelem hetero fiúk között is, de én nem ismerek senki ilyet mint én

2010. dec. 12. 22:26
 3/15 anonim ***** válasza:
Ezzel én is vagyok így. Azt mondják, két fiú közt lehet csak igaz szerelem (az elképzelhető legerősebb kapocs, igaz barátság). Ehhez nem kell feltétlenül sexelni a barátoddal, talán épp ez a lényeg, hogy sex nélkül van ez így.
2010. dec. 12. 22:35
 4/15 A kérdező kommentje:
de én is ezt érzem .... fiú iránt nagyon durva amit érzek, szal lánnyal van sex, de lánnyal meg soha nem lesz olyan mély érzelem, mint fiú iránt, na de nekem alapfeltétel, h hetero fiú legyen persze
2010. dec. 12. 22:45
 5/15 anonim ***** válasza:

"Szerelmes vagyok néha fiúba"

Nem szerelmes vagy bele, hanem rajongasz érte. Bővítsd a szókincsedet a félreértések elkerülés érdekében :)))

"a sexet fiúval visszataszítónak tartom, és azt csakis lánnyal"

Ezt úgy hívják, hogy heteroszexualitás, és egyelőre még, reméljük, nem számít nagyon durvának.

"egy számomra fontos fiú iránt sokkal mélyebben tudok érezni, mint egy csajzi iránt"

Akkor nem megfelelő helyen keresed a nőket. Valószínűleg csak üresfejű libákkal találkoztál eddig.

"Szóval most akkor mi vagyok én?"

Egészen pontosan kicsit olyan vagy, mintha most jöttél volna időbusszal a XVIII. vagy XIX. századból, akkor beszéltek a barátságokról ilyen szentimentálisan.

2010. dec. 13. 14:36
 6/15 A kérdező kommentje:

köszönöm, ez nagyon értelmes válasz volt ...

azért nem én vagyok az egyetlen, akivel ez megesik, na meg nem is egy futó dolog ez nálam, szal amit írsz, az nem hiszem, hogy úgy lenne

2010. dec. 13. 14:44
 7/15 anonim ***** válasza:

Én is szerelmes vagyok egy fiúba. Szekszelni énse tudnék vele, nem menne. Lánnyal sem. Mégis vonz valami benne, szeretem őt, mint ember, megfogott benne valami, és megvannak a kis pillangók a hasamban, amikor rámnéz azokkal a hatalmas csillogó szemeivel *_* Mégsem vonz a szeksz vele. Sőt... :/

Nem gáz ez egyébként, mert a te magánügyed, kivel akarsz lefeküdni, és kivel nem. Ez nem ferdeség szerintem.

18L

2010. dec. 13. 15:52
 8/15 anonim ***** válasza:

ma 14:44

Akkor lehet, hogy ilyenek a mai fiatalok. A XIX. században, de még a XX. elején is teljesen megszokott dolgok voltak az ilyen plátói rajongások azonos neműek között. Lányok között később is elfogadott volt, fiúk között a XX. században tabuvá vált, mert a homoszexualitás gyanúját keltette fel. Lehet, hogy ez megint változik.

2010. dec. 13. 16:17
 9/15 A kérdező kommentje:

hmm, a homosexualitás gyanúja ???

ez érdekes azért, na de sztem az tök más

én nemtom, egy fiú FIÚS szépségét nagyon tudok értékelni, szal szó nincs feminitásról, nyafkaságról, meleg jellemzőkről, ahogy mondtam, ha megtudnám a srácról h meleg, az tuti kizáró ok lenne. nekme egy fiú pont azért vonzó, mert FIÚ, minél jobban!! ááhh, nehéz ezt elmagyarázni, tudom

én speciel nem hiszem h ez ennyire korhoz lenne kötve, max az igaz lehet h tabu ez manapság is, és úgy meg kőkeményen jelen van persze, de sztem azért létezik ilyen

franc esne a hülye tabukba ... most akkor megkapnám h bu.zi vagyok, tök indokolatlanul, csak mert muszáj oda bekategorizálni, de hát nem értem én ezt

2010. dec. 13. 18:58
 10/15 A kérdező kommentje:

tényleg, és akár ezzel kapcsolatban mi a véleményetek arról, hogy sokkal árnyaltabban kezelik ezt már pl nyugati társkereső oldalak, és nem csask hetero, bi és homo van, hanem, hsa jól emlékszem:

hetero, straight

heteroflexible

curious

bicurious

gay

bi

homoflexible

homo

na ehhez ki mit szól?

de majd új kérdésként is felteszem, de nekem szimpibb, mint a "jól bevált" hagyományos kategórizálás, így a 3 -ra egyszerűsítve, és akkor megkapod a bélyeget, kész, annyi, holott lehet h csak egy curious srácról van szó

2010. dec. 14. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!