Kinek szurkolsz a Megasztárból?
Aki nézi a Megasztárt, Kökény Attilának vagy Tolvai Renátának szurkoltok? Szerintetek ki fogja megnyerni?? :P
Én sztem, Reninek szurkolok:) Ti?? És azok közül akik kiestek már, kik voltak kedvencek?? Nekem Kállay-Saunders András :):)
DÁVID !!!
Remélem ő nyeri meg, utána még Bencének van nagyon jó hangja.
Ez a Rentáta meg egy katasztrófa sztem ....
Tudjatok h miert nem fog o nyerni ?
Mert nem magyarorszagi es szegyent hozna az orszagotokra,
Jo a masodik hely nekunk < Gyerunk Reni mindent bele
13:41 vagyok
Tolvai Renata Timeara ertettem
Kökény Attilának kell megnyernie mert ő mindvégig "mély" volt és "nemes", mint egy jó bor, meg a zongora, na hát az milyen jól áll neki!! A Reni is mélyül, profisodik, csak hát ő azért a könnyedebb műfaj, lássuk be, és még mennyi idje van, oly fiatalka...
(zsűri véleménye:P)
te én sosem értettem, mit jelentenek ezek a :P betűk ??
na amúgy hát Tolvai Renáta egy vicc, Kökény Attila szintén egy vicc, de kérdésre válaszolva, ő nyeri meg, ez egyértelmű
Kár h Bence kiesett, mert azért ő volt messze a legjobb a mezőnyben, meg ő valóban lehetett volna amolyan koncertező tinisztár, na de a többi ???? úr isten ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!