Az itt megfordulók közt hány embernek van saját blogja vagy honlapja, milyen gyakran frissítik ezeket és mi célból készültek?
Nekem több, mint 4 éve van blogom, néha többet foglalkozom vele (naponta több bejegyzéssel), néha pedig hanyagolom (akár 1-2 hónap is kimarad újabb érdemi bejegyzés nélkül). Én is a mindennapi kis életem apróbb-nagyobb rezdüléseit írom le, a környezetemben élő emberekkel való kapcsolatomat részletezem, a viszonyomat magammal és a világgal ott osztom meg azzal, akit érdekel. Jobbára csak azok tudják "értelmezni" a bejegyzéseim többségét, akikkel nagyon jó és közeli a kapcsolatom, van néhány rendszeres látogatóm is, és múltkor valaki 96 bejegyzésemet olvasta el egyhizamban. :) Nagyon meglepődtem, bár sejtem, hogy ki lehetett az.
Régen az msn-ről ment a spaces-es blogom, de azt átköltöztettem ősszel a wordpressre. Kicsit ugyan gagyinak tartom, de látszik, hogy naponta próbálják javítani az üzemeltetők.
Egy ingyen tárhelyes, letöltött sablonnal (amin persze alakítottam pl.: banner) rendelkező oldalam van.
Régi rajzfilmeket gyűjtök össze rajta (kb. az 50-es évektől), amiket a látogatók megnézhetnek online vagy le is tölthetnek. Mostanában kicsit ritkán frissítem, mert a tanulmányaim és egyéb elfoglaltságaim miatt nincs időm.
Kicsit vicces, hogy egyáltalán nem nézek rajzfilmeket (na jó, néha nosztalgia miatt, amikor töltöm fel őket egy-kettőbe belekukkantok). Igazából nem tudom miért csinálom. De örülök amikor olyat találnak amit régóta kerestek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!