Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyenek az öregek? (fel...

Miért ilyenek az öregek? (fel vagyok háborodva)

Figyelt kérdés
most nem is a korkülönbség miatt, csak amiatt mert néha olyan bunkók hogy a fél busz üres de nekem fel kell állnom mert kérte, persze jövök haza a vonatállomásról és még nekem kell a bőröndöket cipelni valami borzasztó!(+ látja hogy szenvedek) ezt utálom. a többiek is mondták hogy el volt törve a lába gipszbe volt nagy nehezen leült erre az egyik öreg mondja neki milyen tiszteletlenség hogy nem adja át a ülőhelyet az öregebbnek. miért csinálják ezt? tisztelnünk kell őket tudom!! de hogy azt hiszik ők mindennek az ura az tuti mert tiszteljük őket! nagyon kevés öreget ismerek aki ilyen!!!
2010. dec. 8. 18:11
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
98%

Az a helyzet gyerekek , h kvára nem mindegy ,hogy öregszik meg az ember.Mert aki állandóan nyafog és telhetetlen egész életében és még a kritizálós hajlama is túlfejlett annak az öregkora is egy nagy szívás lesz.Nagyon nem mindegy , hogyan és milyen hangulatban éljük le az életünk.

Ismerek aranyos csillogószemű életigenlő elégedett öregeket (jobbára vidéken vannak ezek) akikkel néhány szót váltani is öröm nekem.Viszont vannak öreg irígy banyák is akik mindent és mindenkit bemocskolnak amihez hozzáférnek a szájukkal, mert azt hiszik ,hogy nekik mert öregek , bármit tesznek nincs következménye.Hát van, meglehet azért szívatni őket is egykét pontosan fogalmazott szavacskával.

A szomszéd öregnéniket a lánykori nevükön szólítom néha:)mikor alig cammog azt kérdem hova rohan má megint?:)

Mókázok velük és veszik a lapot. Mindig elseprem a havat előlük is és röhögöm amikor jönnek havat seperni és már nincs mit ..Olyankor bosszúsak kicsit mert a munka és a fontosságuk élteti őket.

Az a baj , hogy valahogy tudni kéne az embereknek bánni egymással.Kicsi humorral , élccel , kósza célozgatással sokkal többre lehet menni általában, mint a direkt bele a pofájába stílussal.Persze van amikor semmi se használ, mert annyira megszívta az életet , hogy már állattá alakult és az ilyen kiharcolja magának a továbbiakban is.

Olyanok mint sokan mint a tesóm kicsi fia .Hülyéz marház mindenkit és amikor kap egy sallert elmegy világgá az árokpartig a ház elé és ott sír , hogy őt nem szereti senki. Vajon miért?:)

Bizony nagy szívás megöregedni , de fiatalon meghalni még nagyobb!

2010. dec. 15. 02:25
 22/23 anonim válasza:
96%

ma 02:25--Nem tudod miért nem tudja más is ilyen pozitivan és reálisan megközeliteni a dolgokat?

Aki köpköd az öregekre az köpköd a fiatalokra is és csodálkozik hogy -micsoda szemetek az emberek!!Pegid csak éppen olyannal találkozott mint Ő saját maga!!

Aki bunkó fiatalon az az marad ha megöregszik akkor is,tehát aggodalomra nincs ok--van utánpótlás!!

2010. dec. 15. 13:27
 23/23 anonim válasza:
Igen ez nagy vitatéma! Szerintem mindkét félnek igaza van (56 éves vagyok). Az öregek egyik fele igen szenilis, vagy nagyon öreg. Igaz mikor nyáron 40 fokban a villamoson meglátom a mamikát (bocs, már én is az vagyok) húzza-vonja gurulós szatyrát, le van izzadva, de miért pont a legnagyobb hőségben!? A fiatalok ugyanolyan fáradtak (látom a gyerekeimen) 10-12-14 órákat dolgoznak, akár szellemi, akár fizikai mind valamilyen szinten megterhelő. A rohanás: igen a maiak rohannak, mert ilyen lett a világ. A lányom pörög!? Az apja megkérdezte tőle, miért rohansz állandóan meg kapkodsz?! Apa én nem kapkodok: PÖRGÖG, de azért vigyázzatok meddig tudtok pörögni! A javaslatom: próbáljunk meg békésen egymás mellett élni, mi is voltunk fiatalok, ti is lesztek öregek!
2011. nov. 10. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!