Miért ilyenek az öregek? (fel vagyok háborodva)
sajnos ezt én is tapasztaltam, beszélgettem a barátnőimmel, nevetgélünk és odajönnek elkezdenek beszólogatni hogy mit képzelünk magunkról hogy ott nevetgélünk..
meg a köszönés, amikor köszönök nem köszönnek vissza és azt hallom vissza a hátam mögött hogy milyen tiszteletlen vagyok.. na persze tisztelet a kivételnek!
Miért ilyenek a fiatalok (fel vagyok háborodva)
Tiszteletlenek, úgy rohannak az utcán, hogy nekem kell arréb lépni, nehogy fellökjenek. Az ajtót elengedik, amikor belépnek a boltba, hátha pofán vág. Hangosan, röhögve , ordítozva telefonálnak. Trágárul beszélnek, szétköpködik a szotyihéjat, a rágógumit az utcán.
Ez hogy tetszett? Az éremnek két oldala van ám, kicsit elmélkedj rajta.
Ültem a buszon nagy pocakkal (9 hónapos terhesen), amikor a megállóban azt láttam, hogy egy mami a botját a hóna alá vágva rohan a buszhoz. Elérte, felszállt (csak elöl lehet), letette a botot, remegő kézzel matatott a kapaszkodó után. Végigbotorkált a fél buszon, elment 2 olyan üres szék mellett, ahol az ablak mellett nem ült senki, csak a busz belseje felé eső ülésen. Odaért mellém (egyes ülésen ültem), és megállt, nagy koppanással . Az előttem ülő férfi egyből felpattant, hogy a mami leülhessen. Erre visszanyomta a pasit a székre, és jó hangosan nekiállt "ordibálni, hogy "Maradjon csak kedveském, majd a kishölgy feláll és átadja a helyét!" Persze közben szúrós szemekkel bűvölt engem.
... Én meg végignéztem rajta, aztán szép kényelmesen elhelyezkedtem az ülésemen és az ablak felé fordultam. Na, erre az öreglány majdnem megfulladt a felháborodástól, mire valaki benyögte neki, hogy terhes vagyok, és ne pattogjon már, hanem üljön le a szabad helyre, vagy duguljon el. Ez egy szép emlékem marad...
Teljesen jogos amit a kérdezö leirt!
Én naponta utazom buszon az oda vissza 130km, és bizony keményen megveszem a 49ezer forintos bérletemet, aminek fejében a minimum az lenne, hogy leüljek, föleg mivel nem úti naplókat irók egész nap, hanem dolgozm a megélhetésemért!
Arról persze senki nem tehet, ha tömve van a busz, és ha látom, hogy egy öreg néni vagy bácsi álldogál, akkor egyböl átadom a helyem!Nem kérdés!
De valóban nagyon eröszakosak és pofátlanok(tisztelet a kivételnek)!!!
Egy az, hogy nagyon sokan ingyen utaznak-jó aláirom megjár nekik, nincs ezzel semmi gond, de sokszor van olyan, hogy szószerint értsd kirángat az üésböl, és mondja a magáét, hogy ilyen -olyan beteg , stb...közbe ugy tolakszik fel a buszra mint egy 20éves!!!!!!
szidja a felmenöimet, a volánt , az Orbánt Gyurcsányt egész országházat, és amikor kiparancsolt az ülésböl kaján vigyorral a száján pletykálja a másik néninek, hogy igy kell ezt csinálni, majd az anyja helyébe megnevelném!
Ekkor szokott eldurrani az agyam és szembesítem azzal, hogy mi maga a piacon megvette a legdrágább szaloncukrot, meg császárszalonnát, az oldassal együtt a hétvégi töltött káposztához,és kibeszélte az életét addig Én ledolgoztam 10órát, hogy legalább paprikáskumplit tudjak a család elé rakni vacsorára, és az adómból kemény filléreket vonnak le tölem a maga nyugdíjához!
Úgyhogy továbbra is lehet szidni,az anyukámmal együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!