Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyenek az öregek? (fel...

Miért ilyenek az öregek? (fel vagyok háborodva)

Figyelt kérdés
most nem is a korkülönbség miatt, csak amiatt mert néha olyan bunkók hogy a fél busz üres de nekem fel kell állnom mert kérte, persze jövök haza a vonatállomásról és még nekem kell a bőröndöket cipelni valami borzasztó!(+ látja hogy szenvedek) ezt utálom. a többiek is mondták hogy el volt törve a lába gipszbe volt nagy nehezen leült erre az egyik öreg mondja neki milyen tiszteletlenség hogy nem adja át a ülőhelyet az öregebbnek. miért csinálják ezt? tisztelnünk kell őket tudom!! de hogy azt hiszik ők mindennek az ura az tuti mert tiszteljük őket! nagyon kevés öreget ismerek aki ilyen!!!
2010. dec. 8. 18:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
79%
Emészd meg egyszer te is megöregszel mást nem tudok hozzáfűzni.Egyébként meg lerágott csont effektus...
2010. dec. 8. 18:17
 2/23 anonim ***** válasza:
85%

sajnos ezt én is tapasztaltam, beszélgettem a barátnőimmel, nevetgélünk és odajönnek elkezdenek beszólogatni hogy mit képzelünk magunkról hogy ott nevetgélünk..

meg a köszönés, amikor köszönök nem köszönnek vissza és azt hallom vissza a hátam mögött hogy milyen tiszteletlen vagyok.. na persze tisztelet a kivételnek!

2010. dec. 8. 18:18
 3/23 A kérdező kommentje:
igen egyszer énis megöregszek. de át fogom érezni mit csinálok a többiekkel és nem fogok olyat!!!! nézz már magadba ha fel vagyok háborodva szeritned ezt fogom csinálni?:S egyszerűen ku rvára nem modernek -.- így tudom fogalmazni...
2010. dec. 8. 18:21
 4/23 anonim ***** válasza:
61%

Miért ilyenek a fiatalok (fel vagyok háborodva)

Tiszteletlenek, úgy rohannak az utcán, hogy nekem kell arréb lépni, nehogy fellökjenek. Az ajtót elengedik, amikor belépnek a boltba, hátha pofán vág. Hangosan, röhögve , ordítozva telefonálnak. Trágárul beszélnek, szétköpködik a szotyihéjat, a rágógumit az utcán.

Ez hogy tetszett? Az éremnek két oldala van ám, kicsit elmélkedj rajta.

2010. dec. 8. 18:22
 5/23 A kérdező kommentje:
miért ilyenek az offolok?:S :/
2010. dec. 8. 18:24
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Ültem a buszon nagy pocakkal (9 hónapos terhesen), amikor a megállóban azt láttam, hogy egy mami a botját a hóna alá vágva rohan a buszhoz. Elérte, felszállt (csak elöl lehet), letette a botot, remegő kézzel matatott a kapaszkodó után. Végigbotorkált a fél buszon, elment 2 olyan üres szék mellett, ahol az ablak mellett nem ült senki, csak a busz belseje felé eső ülésen. Odaért mellém (egyes ülésen ültem), és megállt, nagy koppanással . Az előttem ülő férfi egyből felpattant, hogy a mami leülhessen. Erre visszanyomta a pasit a székre, és jó hangosan nekiállt "ordibálni, hogy "Maradjon csak kedveském, majd a kishölgy feláll és átadja a helyét!" Persze közben szúrós szemekkel bűvölt engem.

... Én meg végignéztem rajta, aztán szép kényelmesen elhelyezkedtem az ülésemen és az ablak felé fordultam. Na, erre az öreglány majdnem megfulladt a felháborodástól, mire valaki benyögte neki, hogy terhes vagyok, és ne pattogjon már, hanem üljön le a szabad helyre, vagy duguljon el. Ez egy szép emlékem marad...

2010. dec. 8. 18:30
 7/23 anonim ***** válasza:
98%
Agyérelmeszesedésnek,idöskornak,szenilisedésnek is nevezik.Azt is mondják hogy az idös ember ugyanolyan mint a kisgyerek,hisztis,és sokkal érzékenyebb már mint egy edzett fiatal!Amugy igaz hogy a tinédzserek is rettenetesek! Amugy szerintem az érem két oldala ott kezdödik hogy kultura müveltség-tanulatlanság bunkóság! Lehet valaki idös,ha müvelt ember ugy is viselkedik,vagy lehet valaki fiatal,ha bunkó nincs mit tenni!
2010. dec. 8. 18:34
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Falun laktam sokáig és ott mindenki köszön mindenkinek. Pár éve lakunk városba(sorházban) egy nem nagy utcában. A környéken mindenkinek köszönök és még ők néznek flegmáskodva. Oké, városban nem szokás köszönni.múltkor buszon át akartam adni a helyem egy idősnek(nekem is sok csomagom volt utazó, stb)aztán mondta, hogy nem kell. Másik ember meg nekem jött,hogy én vagyok a bunkó, mert nem adom át neki.Másik eset, szintén távolságival mentem. Előre szoktam engedni az időseket.Aztán jön, szalad egy másik, majdnem fellök,nem sok hiányzott, hogy elessek. Meg a táskájukat ők is ugyanúgy az ülésre teszik...
2010. dec. 8. 18:35
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jogos amit a kérdezö leirt!

Én naponta utazom buszon az oda vissza 130km, és bizony keményen megveszem a 49ezer forintos bérletemet, aminek fejében a minimum az lenne, hogy leüljek, föleg mivel nem úti naplókat irók egész nap, hanem dolgozm a megélhetésemért!

Arról persze senki nem tehet, ha tömve van a busz, és ha látom, hogy egy öreg néni vagy bácsi álldogál, akkor egyböl átadom a helyem!Nem kérdés!

De valóban nagyon eröszakosak és pofátlanok(tisztelet a kivételnek)!!!

Egy az, hogy nagyon sokan ingyen utaznak-jó aláirom megjár nekik, nincs ezzel semmi gond, de sokszor van olyan, hogy szószerint értsd kirángat az üésböl, és mondja a magáét, hogy ilyen -olyan beteg , stb...közbe ugy tolakszik fel a buszra mint egy 20éves!!!!!!

szidja a felmenöimet, a volánt , az Orbánt Gyurcsányt egész országházat, és amikor kiparancsolt az ülésböl kaján vigyorral a száján pletykálja a másik néninek, hogy igy kell ezt csinálni, majd az anyja helyébe megnevelném!

Ekkor szokott eldurrani az agyam és szembesítem azzal, hogy mi maga a piacon megvette a legdrágább szaloncukrot, meg császárszalonnát, az oldassal együtt a hétvégi töltött káposztához,és kibeszélte az életét addig Én ledolgoztam 10órát, hogy legalább paprikáskumplit tudjak a család elé rakni vacsorára, és az adómból kemény filléreket vonnak le tölem a maga nyugdíjához!

Úgyhogy továbbra is lehet szidni,az anyukámmal együtt!

2010. dec. 8. 18:37
 10/23 A kérdező kommentje:
Ja. borzasztó! azt nem mondom hogy a tinik jók de nem olyan hogy: Bazzeg add már át ezt a helyet!:
2010. dec. 8. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!