S. O. S! Mit vegyek a 18 éves páromnak karácsonyra?
Nem szereti az ékszereket,szerintem nem hordaná,ha azt vennék neki,olvasni sem szeret annyira,ideje sincs nagyon rá,sportos,focizik már majdnem 10 éve,jogsit szeretne szerezni,most jár vezetni,nem olyan nagyon érzelgős,csöpögős pasi.
Minden normális ötletet szívesen fogadok,köszönöm.
Én mindig azt nézem h kinek mi a hobbija.Szerintem a foci egy jo pont lehet nálatok.Bármi ami focival kapcsolatos.Megkell nézni mi az ami nincs neki vagy ha van kedvenc csapata akkor avval kapcsolatosan vagy valami ami esetleg van de elég ramaty és kéne vennie ujat de még nem vett.Én vettem igy már a barátomnak teremcipőt vagy épp egy fociszoknit ami egy jo csapaté).Esetleg egy labda...bármi ami focis.Ha ez sem jo meg kell nézni mit szeret mi érdekli ha a horgászás akkor aval kapcsolatosan,sajnos neked kell ismerned h mi az amit szeret.Figyeld meg hátha elárul valamit amikor beszél.
Én is sokszor megfigyelem épp mi tetszik a páromnak és mindig tudok neki mit venni.VEdd neki mondjuk a kedvenc parfümjét vagy egy jo illatot,a dm-ben van nagy leárazás.
Szia! gondolom az autókat szereti a párod:) érdeklik esetleg a Metal Kit-ek?
én tavaly egy 1:18-as Lamborghini Gallardo-t vettem páromnak. Örült neki, és el bíbelődött vele:)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!