Akinek nincsenek barátai se haverjai a suliban az nem érzi ezt cikinek? és mivel foglalja el magát a szünetben?
Valószínű annak érzi, de mit csináljon??? Hogy szünetben mivel foglalja el magát? Ha jófej, olvas vagy máshogy elvan. Közepes esetben egyedül bóklászik a folyosón. Ha a szánalmas kategóriába tartozik, akkor a menőknek nyal, és boldog, ha verik és csicskáztatják, mert legalább addig is vele foglalkoznak.
Nem igaz, hogy még egyik típussal sem találkoztál.
Második vagyok, bocsi, úgy jött le, mintha itt akarnád cikizni azokat, akiknek nincsenek barátai. Ne haragudj.
Hát akkor tedd, amit a jófejek. :) Olvass, egyél, menj vécére (már ha lány vagy - nálunk mindig a mosdóban jött össze a legjobb társaság), írj leckét, hogy otthon ne kelljen. Egyet ne tegyél semmiképp: ne nyomulj! Az rettentő megalázó.
Hányadikos vagy? Új a suli? Csak mostanában érzed így, vagy mindig ez volt? Én már nem járok suliba, de tudom, miről beszélsz, nekem is voltak ilyen időszakaim, szörnyű volt.
nem akartam cikizni senkit se:S
10.es vagyok...az első félév nagyon jó volt kedveltem az új osztályt,de még a legjobb bnőm...csak 1 hétig nem voltam suliban,és mire mentem kiderült h pletyka terjed rólam,amiben az ő keze is benne volt:S:( mondhatom nagyon jól esett:(( és természetesen az egész osztály elhitte azt a gusztustalan pletykát..szóval már alig várom h végezzek a sulival:S de mivel 5 évfolyamosba járok,ezért még van hátra 3,5 évem:S:((
nagyon el vagyok keseredve:(( nem tudom h fogom kibírni:S
és sulin kívül se büszkélkedhetek túl sok baráttal:S:(
Én is tizedikes vagyok, és nekem is ugyanez a gondom :(
Ha gondolod írj privátban vagy írd le az msn-címed és felveszlek, szeretnék velem hasonló helyzetűekkel beszélgetni, addigsem unatkozok itthon :/
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!