Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Felétek is laknak ilyen...

Felétek is laknak ilyen emberekák?

Figyelt kérdés

Ha igen írjátok meg.

Pl: Déneske.Amióta minőségi ellenőrré(1200an dolgoznak a cégénél , ő az50. ME) lépetették elő még a fejét is másképp hordja a nyakán:)Nekem már alig köszön:))

Pl Ferike.Akkor plazmatévét vett , hogy alig fért be a panelba.Az persze nem fontos ,hogy az asszonykájának alig vannak már fogai.

Pl másik Feri.Négytagú család.Ezeknél az összes névnap szülinap akkora dáridóval van megünnepelve, 30vendég tűzijáték meg minden .Csak úgy lesik ki mit hoz ajándékba:)) Aztán jönnek kölcsönkérni kenyérre:))

Pl:Józsika akkora BMW vel jár csak nézzük, csak benzinre nem mindig futja neki:))

2010. nov. 29. 15:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Áhh, tökmindegy mit mondok neked felesleges, itt egyedül te vagy a nevetséges.
2010. nov. 30. 09:50
 12/16 A kérdező kommentje:
Ne ítélkezz ! Inkább mond ha van mit , mert szerintemtem nincs mit:) Nincs érved:D
2010. nov. 30. 10:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Van, le is írtam, bocs. Arról már nem tehetek hogy annyira beszűkült vagy hogy nem érted...
2010. nov. 30. 11:03
 14/16 anonim ***** válasza:

Ezt én is nevetségesnek tartom, persze csinálják csak, a gyerekeikre meg olyan hiteleket hagynak, hogy nem győzik fizetni. A másik nagy kedvenc, ha már itt tartunk akik eleszik a pénzüket:csoki, csipsz, és minden szart megvesznek, persze a cigi és az ital sem hiányozhat, aztán meg rám néznek úgy mint a véres rongyra mert elmerészeltem menni nyaralni, mert, hogy ők még soha nem voltak külföldön stb. A sok buta embert annyira meghülyítette, hogy bármit megvehet, hogy meg is veszi, van aki csak azért mert olcsó, nincs is rá szüksége.

A magyarok sznobok, ezt be kell látni csak éppen nincs miből annak lenni, ha meg van, azt is költhetnék például kultúrára, vagy utazásokra, ehelyett plazma tévé kell mert elképesztően sokat fogyaszt, és ők megengedhetik maguknak, és mert így nagyobb lesz mint a szomszédnak van.

De ne aggódj kérdező, ez a rendszer (kapitalista, globalista, fogyasztói társadalom), nem sokára kártyavárként omlik majd össze.

2010. nov. 30. 12:38
 15/16 A kérdező kommentje:

11.03

Az nem érv , h megveszed az olyan táskát amit különben nem engedhetsz meg magadnak , csak azért mert az tetszik.Az lenne az érv ha el tudnád magyarázni mire alapozod (mi predesztinál)ezt az igényedet.Lefordítom, h te is értsd:)- há ki vagy te ,mi vagy te, h neked má csak az olyan felel meg?:D

2010. dec. 2. 05:27
 16/16 A kérdező kommentje:

12.38 as teljesen igazad van.Az ennivalónál én sem nézem az árakat sajnos, mentségemre szolgál , h dolgoztam húsiparban és van rálátásom ,h ami olcsó az miből van.

A lányom a vásárlós.Mert neki soha sincs egy rongya (2 szekrény van tele)amit felvegyen.Már megmondtam neki csak akkor kap új ruhát ha látom , h dob ki a régiekből.A múltkor az rendkívüli dolog történt , h rendet rakott a szekrényében és egy csomó jó rucit talált amikről már el is felejtkezett:)Persze kidobva alig lett valami:)

2010. dec. 2. 05:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!