Hogyan tudnék igazi "jófej" ember lenni?
Igazi közösségkovácsoló figura, akinek rengeteg barátja, meg ismerőse van, mindenki meghallgatja, és mindenki kíváncsi a véleményére...
Vagy ilyennek születni kell???
Szerintem nevelés kérdése, de nekem valahogy nem jönnek be a mindenkinek talpnyalós bájgúnárok szerintem attól nem lesz több barátja valakinek max csak kedvelni fognak meg jó haverként néznek rád, ugyanúgy az lesz h lesz 2-3 legjobb barátod csak max többen fognak kedvelni... szerintem.
16F
Magányos vagy???Szerintem semmi értelme nem lenne annak,ha megjátszanád,hogy te ilyen vagy...Én sem vagyok egy "nagyon nagy arc" de vannak barátaim és biztos neked is vannak...
Ne úgy élj a dologhoz,hogy "engem nem szeret senki"...
Olyannak szeressenek,amilyen vagy...
Önbizalom kérdése az egész. Persze nem kell túlzásba vinni, mert akkor meg az lesz a baj.
És nem kell "bedepizni", elutasítónak lenni a többiekkel szemben, még akkor sem, ha nagyon rossz a kedved.
Velem is ez (volt) a baj, hogy 1-2 dolgon megsértődtem, vagy épp rossz passzban voltam, és ha hívott valahova a baráti társaság, akkor sem mentem.
Szóval próbálj meg sokat emberek között lenni. De ezt se vidd túlzásba, mert nekem például van 1-2 ismerősöm, aki annyira próbálkozik mindenhol ott lenni és mindenkivel jóban lenni, hogy már akkor rosszul leszünk tőle, ha közeledik.
Szóval, mindent csak mértékkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!