Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy éljem így túl a szalagava...

Hogy éljem így túl a szalagavatót?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy társasági ember,nem szeretem az ilyen bálokat,osztályban nincsenek igazi barátaim,ezért attól félek,hogy az egész buli alatt egyedül leszek,végig unatkozni fogok.
2010. nov. 25. 16:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Iskolán kívüli időszakban nem kötelezhetnek semmire, így arra sem, hogy elmenj a buliba.
2010. nov. 26. 09:44
 12/14 anonim válasza:
100%
Én a helyedben minél hamarabb eljönnék róla, tényleg csak addig lennék ott, ameddig nagyon muszáj.
2010. nov. 26. 16:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem tehetik kötelezővé, soha nem is volt kötelező. Illő elmenni. Én nem mentem el egyébként a sajátomra.

2010. nov. 26. 21:33
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló helyzetben voltam anno... nem voltam rosszban az osztállyal, csak épp nem voltak igazi barátaim... én is féltem előre a szalagavatótól, de végül is tök jól éreztem magam rajta (azt kivéve, hogy afterpartyn egyik évfolyamtársam hullarészeg pasija leöntött hideg sörrel, amikor amúgy is köhögtem meg náthás voltam :D). Néha oda-oda lehet csapódni egy-egy társasághoz (biztos van, amihez hozzá tudsz szólni, vagy ha énekelnek, csatlakozni...), lehet beszélgetést kezdeményezni, vagy ha nem, akkor táncolj, biztos lesz zene...
2010. nov. 26. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!