Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Előadunk egy jelenetet, és...

Előadunk egy jelenetet, és abban lesz egy tánc. Azt az egyik osztálytársam koreografálja. ő egy hip-hop táncot talált ki. ami nagyon hülyén néz ki egy részt, más részt az egész tánc szar. Hogy mondjam el neki úgy hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 15:14
 1/4 Kriszti83 ***** válasza:
Őszintén beszélj vele. Ha a többi oszt.társadnak sem tetszik, akkor szavazatok, ő fogadja el a döntést és remélhetőleg nem sértődik meg.
2010. nov. 23. 15:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Először puhatold ki a többieknél, hogy nekik sem tetszik, vagy csak neked van problémád a koreográfiával. Tudod, ízlések és pofonok különbözőek. Amúgy sem könnyű olyan koreográfiát készíteni, ami azért látványos is, és táncos előképzettség nélkül is megoldható.
2010. nov. 23. 15:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a többieket, h nekik tetszi-e vagy nem. Ha nem tetszik neki, akkor fogjatok össze, és együtt mondjátok el nekik, h nem jön be nektek. Ha nekik tetszik, akkor szerintem nem sokat tudsz tenni, mert ha megemlíted, akkor te leszel a sz.r, aki csak variál. tudom, tapasztalat.
2010. nov. 23. 15:25
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen 3.író de az 1 és a 2 is jókat mondott de a hármasnak nagyon igaza van (bocs ha igy hivlak titeket,de nem tudom a nevetek
2010. nov. 23. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!