Mi az oka annak, hogy egy csomó magyar tininek olyan erőszakos gyilkosok a példaképei, mint Hitler vagy Che Guevara?
Üdv Azt tapasztaltam hogy a 90%-nak semmi fogalma nincs,dolog politikai sem a történelmi hátteréről.
De tisztelet a kivételnek,találkoztam már néhány punk bulin,
néhány fazonnal akik pontosan képen voltak.(én nem vagyok meggyőzve egyik politikai szélsőség igazáról sem,semelyik nem mondhatja hogy kevesebb ember haláláért felelős.)
Bar mar regen nem irt senki erre a kerdesre, nem tudom megallni, hogy le ne irjam, engem erdekelne hogy Adolf Hitlert, aki millokat oletett meg faji alapon, miert is hasonlitod Che Guevara-hoz?En nem mondom, hogy Che egy annyira nagyon jo ember lett volna, de a fuhrerhez megse hasonlitsuk mar!Ja, es amugy en is "csak egy tini" vagyok, ebbol kifolyolag nyilvan(barmennyire is ertelmes a hozzaszolasom) eretlennek es gyerekes gondolkodasmodunak tartasz majd, de a velemenyemet ettol fuggetlenul le szerettem volna irni.Egyepkent nem Che Guevara a peldakepem, es tavol alljon tolem, hogy kompenzalni probaljam a tetteit.
Udv,egy 14 eves magyar srac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!