Szerintetek nem felháborító, hogy egy tanár így köszön a diáknak (iskolán belül) : "Szebb jövőt! "?
Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 13:06
1/9 anonim válasza:
Gondolom, ugy ertelmezi, hogy "tanuljatok a szebb jovoert". Ez nem is annyira koszones, inkabb egy szlogan.
2/9 anonim válasza:
Engem nem háborítana fel. Ránk férne a szebb jövő, akármilyen politikai beállítottságú is az ember.
3/9 anonim válasza:
Ha nekem így köszönne egy tanár (vagy akármelyik félnótás), akkor én visszaköszönnék, hogy "Szabadság!". Ha a Szebb jövőt úgy gondolja, ahogy általában a szebbjövőt köszönők szokták, ezen garantáltan bepöccenne, és felhívatna :) Ekkor viszont én is olyan ártatlan, naiv képpel előadnám, mint az első kettő hozzászóló, hogy "de hát, a szabadság az mindenkinek kijár, nem?" :)))
4/9 anonim válasza:
Nincs semmi gond, amíg karlendítzéssel válaszol a diák...
5/9 anonim válasza:
Röviden, tömören: Jobbikos a tanárod... :)
Van ilyen... :)
6/9 anonim válasza:
Köszönj úgy vissza, hogy Shalom aleichem! :D
Hiszen ez is jókívánság, azt jelenti, "jólét legyen veled", vagy ilyesmi...
Egyébként valóban felháborító.
7/9 anonim válasza:
hát engem jobban zavar, mikor arról pofázik köszönjünk, és akkor RÁM BÁMUL, MEGY MEGY ELMEGY ÉS BA SZIK KÖSZÖNNI
8/9 anonim válasza:
elég felháborító, amúgy valószínűleg azt mondanám neki: Önnek is! és úgy érteném, hogy egyszer csak megjön az esze, valamikor a szép jövőben.
9/9 anonim válasza:
Jó persze lehet politikai felhangja a dolognak, de akkor miért itt van a kérdés és miért nem a politikánál.
Én nem látok ebben semmi rosszat, konkrétan így nem szoktam köszönni, de a szép napot, minden jót igen. Lehet hogy ez a tanár még a Jobbik előtt így köszönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!