Mi a véleményetek azokról az emberekről akik
ÁLLANDÓAN, zsinórban káromkodnak?
Hát,néha én is káromkodok de csak ritkán,akkor is csak a poén kedvéért vagy amikor ideges vagyok,de sosem viszem túlzásba.Szerintem addig nem baj,amíg nem túlozza el,de ha már állandóan ilyen szavak állnak a szájához azzal nem szívesen állok szóba.Én az ilyennel nem akarok kapcsolatot teremteni.És egyébként is,gyerekes dolog folyton káromkodni,egy gyerek még csinálja 18éves koráig,de utána rákéne jönnie,hogy jobb ha visszafogja magát.
2010. nov. 19. 07:34
Biztosan nem jönnék össze egy ilyen emberrel, mert engem alapból zavar, mikor valaki káromkodik. egyszerűen én érzem magam kellemetlenül, és többnyire negatív felhangja van az egész káromkodásnak, na meg legyen már valaki olyan értelmes, hogy tudjon magán uralkodni.
2010. nov. 19. 10:00
Volt barátnőm anyja volt ilyen, én már rosszul voltam tőle. Amíg tartott a kapcsolatunk, igyekeztem minél ritkábban találkozni vele.
2010. nov. 19. 10:05
Szánalmas. AKár férfia, akár nő az illető, elítélem.
Nekem is van ilyen ismerősöm - vicces, hogy egyébként meg úrinőnek hiszi magát.
2010. nov. 19. 15:11
Én lány vagyok, és állandóan káromkodok. Bár néha helyettesitem valami hülye szóval, vagy szósorozattal... De akkor is sokat. És nem büszkeségből irtam le, csak gondoltam megosztom. :D És amúgy sokszor észre sem veszem, mennyit káromkodok. :O
2010. nov. 19. 16:54
15.11
Erről a Nyomás utána! jut az eszembe. (Bud Spencer és Terence Hill)
Vaddisznó nőt hozzák kifelé, kb. féltucat rendőr is alig bír vele:
"Engedjetek el, rohadt szemetek! Adjatok hálát, hogy úrinő vagyok!"
:)))
2010. nov. 19. 17:28
Az az én szememben lelki szegénységről tesz tanúbizonyságot, ha vki úgy használja a trágár szavakat, mintha kötőszavak lennének, főleg ha ez azzal társul, hogy emellett egyébként sem beszél választékosan, és minden jelzője "rohadt" meg "k.rva". Nem azt mondom, hogy én nem szoktam káromkodni, meg hogy nem viselem el kis mértékben sem, mert néha ki kell magunkból adni a feszültséget, de ha vki folyamatosan ontja ezeket a szavakat a szájából, az nagyon visszataszító. Főleg, ha nő az illető.
21/l
2010. nov. 21. 16:03
8/8 Barkó Zoltán válasza:
Sigmund Frajd bőségesen feltárta a káromkodás már gyermekkorban meglévő genetikai okait,pszihés mozgató rugóit.Sajnos nem csak az egyénre káros magatartás,de arra is,kinek tudata nem tűri el.Hihetetlen mennyiségű negatív energia szabadul fel,és "fertőzi"meg a környezetete légterét,auráját a káromkodónak,és annak kényszerű hallgatójának is.Álltalában véve a hisztérikus jellem vonásos egyedek művelik annak érdekében,hogy akaratukkal sokkot okozva uralhassák környezetük.
2010. nov. 21. 16:30
Kapcsolódó kérdések: