Kinek van még elege - rajtam kívül - a minden második háztetőre mászó teszkós télapóból?
Figyelt kérdés
Szerintem gusztustalan.2010. nov. 17. 14:21
11/14 anonim válasza:
Utolsó. Naná hogy szétporlasztjuk azokat is.:D
12/14 anonim válasza:
Először a kertitörpéket!! A mászós mikulásokat csak rühellem, de a törpéktől kifejezetten félek:S
13/14 anonim válasza:
Igazatok van nagyon hülyén néz ki :Mikor a legelsöt megláttam a fiam még kisebb volt utánna akart mászni rendesen hisztizett,mert azt hitte igazi és megy be az ablakon.Elvesziti az ünnep a szépségét.Nem gyöztem magyarázatot adni a gyerekek kérdéseire:Miért nem nyitják már ott fennt ki az ablakot szegény megfázik?Anyu egy hete is ott volt még meddig vár,hogy beengedjék?stb stbDe az nagy volt mikor mászni kezdett mint a majom,hogy ő majd beengedi.Szegény gyerekek hülyitése giccses és undorito.
14/14 A kérdező kommentje:
Na ma is kiakadtam...sétáltatom a pici lányomat, erre a környékünkön a legszínvonalasabb (hatalmas, nagyon jól néz ki, és biztos baromi drága) házat díszítik, persze felfogadott munkások! És már ott is virított fent egy szép termetes mikulás. Alig bírtam magam visszafogni, hogy ne szóljak be...Nem értem, akinek ilyen gyönyörű háza van....hogy lehet ennyire igénytelen, jobban mondva gusztustalan "díszeket" aggatni rá....na mindegy. Azért emeltem ki a kérdést, hátha így 2-3 mikulással kevesebbet kell lesnünk.
2010. nov. 23. 12:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!