Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csinálsz, mikor egyedül...

Mit csinálsz, mikor egyedül érzed magad a világban?

Figyelt kérdés
2010. nov. 15. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:
nem érzem magam egyedül a világban, mert mindig van pár barom a közelben,..
2010. nov. 15. 19:41
 2/4 anonim ***** válasza:

ne fizess be 1-2 számlát,rögtön van aki keressen...

amugymeg erre vannak a barátok...ha ők nincsenek,akkor rokonok,nekik muszáj elviselniük:d

2010. nov. 15. 19:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Felülök a bicajomra és útra kelek. Tíz kilómétereket tekerek erdőn-mezőn át és közben elmélkedek. Ez még a legnagyobb magányomban is mindig segített. A természetben töltött magány a szó szoros értelmében csodákat tesz, hidd el, próbáld ki. Ilyenkor mindig rájövök, hogy egyáltalán nem is vagyok egyedül, a nyáron pl. rámszálltak a lepkék amikor megálltam pihenni és nyalogatták pödörnyelvükkel a sós izzadságot a bőrömről, nekik megfeleltem én is, nem nézték, hogy ki vagyok, nem úgy, mint a régi osztályközösségemben, ahol kiközösítettek, mert az vagyok, aki. Már elfelejtették sokan, hogy mit is kell tenni, mire is kell figyelni, hogy érezhessék az egységet a természettel, meg úgy általában egymással. Ezek az emberek végtelenül szenvednek, (mert ők tényleg magányosak) ezért kínjukban kötözködnek, szurkálódnak, hogy így kényszerítsék ki a környezetük figyelmét. Sajnálom az ilyeneket. ITT A MAGÁNY ELLENSZERE: NYITOTTSÁG, TISZTELET ÚGY MINDEN IRÁNT. ILYEN EGYSZERŰ! A lényeges dolgok gyakran olyan egyszerűek, hogy sokan elsiklanak felettük...
2010. nov. 16. 18:53
 4/4 anonim ***** válasza:
festek
2010. nov. 17. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!