Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell folyton a vidékiek/...

Miért kell folyton a vidékiek/szegények/nem bulizó rendes lányok lelkét pátyolgatnunk?

Figyelt kérdés

A következő kérdésekből többszáz van a GYIK-en:

- Miért kell cikizni a vidékieket?

- Szegény vagyok, a többiek miért csúfolnak?

- Nem bulizok, a lány osztálytársaim ezért lenéznek, miért?

A következő válaszokat kapják 90%-ban:

- Mert a városiak bunkó, beképzelt emberi hulladékok.

- Mert a gazdagok kö.csög sznobok.

- Mert manapság az összes kamasz lány, aki bulizik egy k.rva.

Most akkor hol az előítélet? Én a város szélén lakok, szinte egy romatelepen. A vidéki barátaim a leggazdagabbak a környezetemben, cukkolnak, hogy milyen a környékem, de attól még jóbarátok vagyunk. Olvastam egy olyat is, hogy rosszul esik, hogy a standupolós műsorokban parodizálnak titeket. Szerintem akkor pereljenek a szőke nők! Csak azért, mert szegény vagy, nem fognak kiközösíteni! Figyelj arra, hogy ne legyél büdös, egyébként ha jófej vagy, lesznek barátaid!

Kedves nem bulizó, rendes lányok, akik picsognak, hogy lenézik őket. Ha normálisak vagytok és kedvesek, biztos hogy nem néznek le titeket úton útfélen! Bunkók és ostobák a bulizók és nembulizók között is vannak, attól még nem ku.va minden bulizó lány. Ennyi erővel, nektek vannak előítéleteitek!

A legdühítőbb az, amikor a beilleszkedésre képtelen emberek valami olyan hátrányukat hozzák fel mentségül, amiről nem tehetnek, vagy amit az átlag, normális ember nem ítél el. Aztán ezt kiírják ide, GYIK-ra, és a többi lesz a bunkó, akiket nem is tudtunk meghallgatni, hogy miért nem bírja az adott személyt. Ezért aztán én, a városi, nem szegény és bulizó ember leszek az, aki az ostobaság, ledérség és gonoszság forrása. Hát köszönöm.

17/L

2010. nov. 13. 16:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

A megoldás egyszerű: ha neked beszólnak ezért, mondd meg, hogy te nem iszod le magad, és nem mászol rá senkire. Nem vagyok öreg, tudom, hogy lénezik azt, hogy megszólnak akárkit, mert nem jár bulizni, táncolni, akár iszik, akár nem. A tinik túlnyomó többsége, pedig, leissza magát hétvégénként, és nagyon gáz módon viselkedik - miattuk az általánosítás. Meg, az is durva, hogy 14-15 évesekkel vannak tele a diszkók, és a 18 évesek, a 20-on évesek öregnek számítanak, holott nem tizenéves kis taknyosoknak való az éjszakai élet, hanem felnőtt embereknek.

Te is akkor csinálj úgy, mint ahogy a megszóltaknak javasolod: NE VEDD MAGADRA, HOGY MEGSZÓLNAK, MERT JÁRSZ BULIZNI!

2010. nov. 15. 21:35
 22/23 A kérdező kommentje:
Rendben, ez egy jó kompromisszum. :) Csak azért látszik, hogy ha valaki erről az oldalról akad ki, először 20 kommentárnyi szidást kap.
2010. nov. 15. 22:07
 23/23 anonim ***** válasza:
én értem mi a bajod!Nos hát azért fogják erre mert ezt látják h emiatt ítélnek el embereket!Mást nem tudsz tenni csakhogy elmondod nekik mi velük a valódi problémád!Mert amiket leírtál létező dolgok a kiközösítettek nagy része nem tehet róla h az lett mert külsőségek miatt ítélték el!Meg mert "csicska" volt ami minden közösségbe mást jelent!Saját bőrömön tapasztaltam h hiába voltam k-urva rendes,kedves,barátságos Zsíros haj+bőr + kislányosan öltöztem+elkezdtem barátkozni egy olyan csajjal akinek hülye volt a természete meg kövér volt ezért kiközösítettek és szó szerint úgy kezeltek mint egy leprást gondold el milyen sz@r érzés volt h mindenkivel kedves voltam erre ezt kaptam persze h magambafordultam!Azt láttam lehetk akármilyen kedves amíg"csicska"vagyok szívat kb 5-8-12 ember a többiek meg elkerülnek mert ha nem is értenek egyet a szivatókkal nem akarnak a sorsomra jutni!Csak azért írtam le h mutassak egy példát h milyen szokott a kiközösítés lenni!Persze most már senki nem szivat de elvagyok magamba úgyse tudnám megváltoztatni!Na mind1 szóval am ilyen is van h a hibáikat ezekre ráfogják h biztos ezért mert emiatt már bántották és/vagy ezt látta és közbe neadjisten normális a közösség és nem emiatt ítélte el hanem mert mondjuk bunkó de ez csak egy példa!Mást nem tehetsz ilyen esetbe csak azt h beszélsz az illetővel h nem ezzel van a bajotok hanem azzal h bunkó mert ti nem olyan közösség vagytok!Az meg más h ilyen helyzetbe valljuk be beleszól az h egy menőgyerek ha szemét akkor sem lesz áltaalába kiközösítve valszeg még népszerű is mert a bunkóság mellé jófej+partiarc így ő lehet bunkó!De ha valaki nem megnyerő meg vidékies és emellé egy picit bunkó is akkor már ki van közösítve!Azt azért hozzá kell tenni h ha emiatt önmagába nem is közösítik ki az embert h pl:Sz@rul öltözik de ha emellé hibás a természete akkor hozzájárul h egyből kiközösítsék!Ha meg menő lehet h tejesen bunkó is lehet f@szagyereket nem közösítenek ki meg sokan hozzá akarnak tartozni ha utálják is!mert menő ennyit jelent a külsőség!Ezért van az h a hátrányukat erre fogják mert ha nem emiatt is van akkor is vhol közrejátszik ez is a dologban!
2011. máj. 19. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!