Miért van az, hogy a "legjobb barátnőim" elfelejtik a szülinapom?
Nem néztek eznap közösségi oldalt:S.
Amúgy boldog szülinapot!:)
Boldog szülinapot.
Hogy mennyire igaz barátok, neked kell tudni.
Nem lehet hogy szerveznek neked titotban egy bulit?
nekem is ma van a szulinapom:)...az en baratnoim ajandekkal leptek meg:)
azt nem tudom hogy a tiedek miert nem...az is lehet hogy direkt csinaltak es majd meglepnek valamivel:)....nem kell rogton rosszra gondolni:)
Szia!
Először is: boldog szülinapot :P Nekem holnap lesz :)
Szerintem, ha máskor rendesek veled, meg tényleg megbízhatsz bennük, akkor ne ez alapján ítéld meg a dolgot. Tudom, hogy ilyenkor ez nagyon rossz érzés, és csalódás, de hidd el, lesznek ennél sokkal rosszabbak. Csak egyszer véletlen mutasd meg, h ezt kaptam tegnap a szülinapomra, és meglátod, hogy hogyan reagálnak.
Fel a fejjel!
boldog szülinapot!:)
az ő nevükben is mondom ne haragudj rájuk:( nem nehéz elfelejteni hogy mikor kinek van a szülinapja :( és higgy nekem ha tudnák hogy elfelejtették sajnálnák nagyon:(
rendben:)
s köszi mindenki!
Egyszer az enyémet is elfelejtették. De nagyon rosszul vette ki magát, mert aznap estére (nov. 18. amúgy) meghívtak egy bowling-klubba, ahová rendszeresen jártunk, és kb egy hónappal előtte ott tartottuk a társaság egy másik tagjának a szülinapját. Nem tudtam nem arra gondolni, hogy megint erre készülnek, mert hát na, én tudtam, hogy szülinapom van, és tudtam, hogy tudják, mikor van (legalábbis gondoltam, mert előző években mindig megünnepeltük). Ennek ellenére lezajlott az este, bowlingoztunk, aztán mindenki ment dolgára, és én csalódott voltam... De nem szabad haragudni emiatt, mindenkivel előfordul, hogy elfelejt fontos dolgokat, és én tudtam, hogy nem rosszindulatból tették, csak egyszerűen elfelejtették. Ne haragudj rájuk, jobb későn mint soha alapon még eszükbe juthat és pótolhatjátok, ha nem jut eszükbe, akkor lépj túl rajta. Hidd el, veled is előfordul majd az életben ilyesmi...
Sok boldog szülinapot!
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!