Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sokszor a félcigányoknak...

Sokszor a félcigányoknak miért van húzottabb szemük? Ez milyen géneknek köszönhető pontosan?

Figyelt kérdés
Két ismerősöm is az élő példa rá, több ilyet nem nagyon ismerek. Kicsit ilyen mongolos, asszem mandula szemük van. Akit még ismerek félvér embereket van akiken egyáltalán nem látszanak a vonások, de van olyan is akiben mintha nem is volna magyar vér. Akin nem látszik, neki a nagyszülei nagyon fehérek, szeplősek. A kérdést nem rossz szándékból írom, szimplán csak kíváncsi vagyok.

ápr. 20. 14:42
 1/9 anonim válasza:
36%
Azért, mert alapból Indiából származnak a cigányok. Onnan indult ki az egész. Nézd meg az indiaiakat és rájössz.
ápr. 20. 14:52
 2/9 A kérdező kommentje:
#2 igaz, vannak közöttük húzott szeműek, de ők világosak
ápr. 20. 14:53
 3/9 anonim válasza:
100%
Az indiaiak? 😄 dehogy is. Pont ugyanúgy néznek ki.
ápr. 20. 14:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudom mire gondolsz, hogy nézzem meg őket
ápr. 20. 15:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Tévhit.
ápr. 20. 15:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Micsoda, hogy onnan származnak?
ápr. 20. 15:41
 7/9 whereislove66 válasza:
25%
Igen,szerintem igazad van.Vannak oláhcigány munkatársaim,mind gülüszeműek.Olyan mintha kiakarna pattani a koponyájukból.Ellenben a félcigányokkal akiknek tényleg mongoloid vonásaik vannak.
ápr. 20. 18:13
 8/9 A kérdező kommentje:
#7 meg sokuknak nagyon elálló füleik vannak :D
ápr. 20. 22:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen tendencia, csak bebeszéled magadnak. Két ismerősöd nem oszt, nem szoroz.

Ahonnan a cigányok származnak, ott nem húzott szemű emberek élnek. A kelet-európai, köztük a magyar emberek között elófordulhatnak ilyen jegyek, de ezek ritka esetek.

ápr. 21. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!