Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Britek ha felsőbbrendűnek...

A Britek ha felsőbbrendűnek érzik magukat a többi népnél az nem meríti ki a nácizmus de legalább rasszizmus fogalmát?

Figyelt kérdés

Tehát vélhetően ők születés alapján gondolják magukat felsőbbrendűnek, tehát genetikailag (is).

De ha ez így van akkor az miért nem rasszizmus?

A szociáldarwinizmus is ,ha visszatekintünk , az ő kreálmányuk ahogy az eugenika is amelyre a német nácizmus épült.

febr. 3. 12:01
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 A kérdező kommentje:

40

Igen de milyen forrás? Mit fogad el? Ha már nekem bizonyítanom kell valamit amit a kollégának nem kell.

febr. 4. 10:17
 42/69 anonim ***** válasza:
Azt fogadja el mindenki, ami hiteles módon alátámasztja a korábbi állításod. Tudsz egyetlen ellenőrizhető forrást is felmutatni, vagy kijelenthető hogy csak a levegőbe beszéltél, bármi valós alap nélkül?
febr. 4. 10:19
 43/69 A kérdező kommentje:

42

Nem jelenthető ki semmi, hiszen egyrészt ezt megtapsztaltam a saját bőrömön, akikkel beszéltem ők is megtapasztalták, ugyanakkor online fórumokon minden más külföldi ugyanazt mondja.

Ezen kívül a britek különbséget tesznek white british meg other white között is. Ilyent máshol nem látsz. Tehát magukat külön rasszként, nem nemzetiségként definiálják.

febr. 4. 11:20
 44/69 anonim ***** válasza:
Az anekdotikus érvelés csak egy érvelési hiba. Akkor hát mégsem tudod semmivel alátámasztani azt a képzeletbeli egyharmados arányodat?
febr. 4. 11:22
 45/69 A kérdező kommentje:

44

Az becslés volt csupán. Nem

Egzakt, ahogy a kollégád 1%-a is egy nagy darab semmi volt.

febr. 4. 11:24
 46/69 anonim ***** válasza:

"míg briteknél harmada fele minimum."

Ezt írtad. Tehát, forrás?

febr. 4. 11:24
 47/69 A kérdező kommentje:
Én meg a te vagy a kollégàd 1%-ra várom a forrást. Mivel te vagy ő hamarabb bedobta az 1%-ot hadd hozzon már forrást előbb ő.
febr. 4. 11:27
 48/69 anonim ***** válasza:
27. komment.
febr. 4. 11:35
 49/69 A kérdező kommentje:
Én is példaképp hoztam fel, hogy az 1%-nál minden bizonnyal nagyobb az arány. Csak egy példa volt érted?
febr. 4. 12:03
 50/69 anonim ***** válasza:

"Én is példaképp hoztam fel,"

Kijelenteni, hogy minimum egyharmad ez az arány, az nem példa. Ez egy elég konkrét állítás.

Szóval, utolsó alkalom. Alá tudod támasztani forrásokkal is ezt a kijelentésed, vagy sem?

febr. 4. 12:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!