Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Britek ha felsőbbrendűnek...

A Britek ha felsőbbrendűnek érzik magukat a többi népnél az nem meríti ki a nácizmus de legalább rasszizmus fogalmát?

Figyelt kérdés

Tehát vélhetően ők születés alapján gondolják magukat felsőbbrendűnek, tehát genetikailag (is).

De ha ez így van akkor az miért nem rasszizmus?

A szociáldarwinizmus is ,ha visszatekintünk , az ő kreálmányuk ahogy az eugenika is amelyre a német nácizmus épült.

tegnap 12:01
1 2 3 4
 11/38 sadam87 ***** válasza:
82%

"Tehát a magyar arány megegyezik szerinted az angol aránnyal? Ezt állítod?"

Segítek! Ha alaposan elolvasod az idézet mondatot, jól láthatod, hogy egyáltalán nem állított ilyet. Te ellenben szó szerint ezt állítottad:

"Magyaroknál valóban 1% lehet az ilyesmi míg briteknél harmada fele minimum."

Továbbra is várjuk, hogy mire alapozva állítottad ezt!

tegnap 15:36
 12/38 A kérdező kommentje:

11

Én meg azt várom, hogy mi alapján gondolja azt, hogy a magyarokkal párhuzamot kell vonni?

tegnap 16:06
 13/38 A kérdező kommentje:

“ Ez kb. természetes az internet korában, elvégre egy hatvanmilliós országról beszélünk. Ha csak 1%-os arányt veszünk, az is több mint félmillió embert jelent.”

Ezzel kezdte. Én csak annyit írtam, hogy sokan vannak. Ő dolgozott 1%-al amit nem magyarázott meg, hogy miért.

tegnap 16:08
 14/38 kürtőskalácska ***** válasza:
64%

Minden országban vannak beképzeltek akik azt hiszik ők a királyok.

Van olyan is aki a saját hazáját gyűlöli.(Pl aki magyarként szidja a magyarokat)

Ezen most mit kell filozofálni?

tegnap 16:09
 15/38 anonim válasza:
81%

Tehát akkor, nem igazolod a légből kapott becsléseidet, mert más se teszi a sajátjával?

Micsoda óvodás vitakultúra ez, kérem szépen?

tegnap 16:23
 16/38 anonim ***** válasza:
73%

"Magyarok körében egyáltalán nem ennyire gyakori. Magyaroknál valóban 1% lehet az ilyesmi míg briteknél harmada fele minimum."

Egy ilyen állítást nem ártana forrásokkal is alátámasztani.

tegnap 16:38
 17/38 A kérdező kommentje:

“ Ha csak 1%-os arányt veszünk, az is több mint félmillió embert jelent.”

Miért is veszünk 1%-ot?

És miért is 1% Magyarországon is és Angliában is és gondolom nezeteid alapján a Föld összes országában?

Ezt kellene előbb bizonyítani mielőtt az én becslésemre hoznék adatot, hiszen a tied kiterjed az egész világra.

tegnap 16:49
 18/38 anonim válasza:
64%
Akkor kell bizonyítanod a becslésed, ha azt akarod, hogy komolyan vegyenek. Lényegtelen ki, mit, mikor és miért mondott előbb.
tegnap 16:54
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

#17:

"Miért is veszünk 1%-ot?"

Mert - gyanítom (nem én vagyok az inkriminált hozzászóló) - kellően kicsi részarány annak reprezentálására, hogy rámutasson arra, hogy az "elég sok ilyen megnyilvánulás" valójában a teljes népesség kis része. Szóval amit "elég soknak" látsz az Interneten, még nem feltétlenül reprezentálja a népesség nagy hányadát.

tegnap 16:55
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

ELÖSZÖR NEKED kellene bizonyítani, hogy a BRITTEK - AZ ÖSSZES a kérdésed alapján - miért tartaná magát felsöbbrendünek.

Ugyanis EZ az állításod NEM IGAZ, ettöl kedve minden további hözöngésed értelmetlen.

tegnap 16:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!