Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem? Tegyük fel...

Mit kéne tennem? Tegyük fel ha nem sikerül neki? nemhiszek benne, hogy megcsinálja.

Figyelt kérdés

a barátom 20éves. van egy szakmája. de akar érettségit, csak sajna magyarból már megvágták igy 1x évetismételt, utána meg idén angolbol és a lényeg hogy beiratkozott estire.

őis idén érettségizik mint én, én 18vagyok.

vagyis ugyértem jövö áprilisban.

és nemigazán hiszek benne hogy menne neki. de nekem ez olyan kiábránditó lesz, hogyha megbukik:S mert nemtud helyesen irni, angolból se jó, matekbol se penge:S

és én meg totál mást tanulok mint ő...meg a helyesirást csak magától tudja megtanulni.

meg együtt nemtudunk tanulni mert elbaromkodja...

2010. nov. 7. 17:12
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Hát szerintem az, ha te így beszélsz a barátodról, ahogy, az eleve szomorú. Én egyetemista vagyok, a páromnak nincs érettségije, de ha rávenné magát gond nélkül megcsinálná mert okos, értelmes.

Ha téged kiábrándít az, hogy nehezen tanul, akkor nem értem, hogy miért vagy vele. Nem kiábrándítania kellene, hanem mindent meg kellene tenned azért, hogy segíts neki, még akkor is, ha ez nehéz.

2010. nov. 7. 18:09
 12/14 anonim válasza:
A leghelyesebb amit tehetsz most, hogy támogatod a barátodat és őszintén hiszel benne. Ha a szerettei sem hisznek benne, nem biztatják, akkor nem is fog sikerülni neki. Nekem kicsit olyan, mint ha lenéznéd azt a fiút. :(
2010. nov. 7. 18:12
 13/14 anonim válasza:
Az utolsó kettő hozzászólóval maximálisan egyetértek. A legrosszabb, amit tehetsz, ha érezteted vele, hogy nem hiszel benne. Vagy próbálj meg hinni benne (nem csak az érettségiben, hanem abban, hogy egy férfi van melletted, aki képes megoldani a felmerülő feladatokat, problémákat a saját életében), és ezt érzékeltetni vele, mert ez minden kapcsolat alapköve, enélkül nem is tudom, mi értelme van. Vagy hagyd ott.
2010. nov. 7. 20:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Vegyetek neki egy bizonyítványt a piacon, azt'kész. Végül is melós lesz az istenadtából, nem a Tudományos Akadémia elnöke.
2010. nov. 8. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!