Mit kéne tennem? Tegyük fel ha nem sikerül neki? nemhiszek benne, hogy megcsinálja.
a barátom 20éves. van egy szakmája. de akar érettségit, csak sajna magyarból már megvágták igy 1x évetismételt, utána meg idén angolbol és a lényeg hogy beiratkozott estire.
őis idén érettségizik mint én, én 18vagyok.
vagyis ugyértem jövö áprilisban.
és nemigazán hiszek benne hogy menne neki. de nekem ez olyan kiábránditó lesz, hogyha megbukik:S mert nemtud helyesen irni, angolból se jó, matekbol se penge:S
és én meg totál mást tanulok mint ő...meg a helyesirást csak magától tudja megtanulni.
meg együtt nemtudunk tanulni mert elbaromkodja...
Hát szerintem az, ha te így beszélsz a barátodról, ahogy, az eleve szomorú. Én egyetemista vagyok, a páromnak nincs érettségije, de ha rávenné magát gond nélkül megcsinálná mert okos, értelmes.
Ha téged kiábrándít az, hogy nehezen tanul, akkor nem értem, hogy miért vagy vele. Nem kiábrándítania kellene, hanem mindent meg kellene tenned azért, hogy segíts neki, még akkor is, ha ez nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!