Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem? Tegyük fel...

Mit kéne tennem? Tegyük fel ha nem sikerül neki? nemhiszek benne, hogy megcsinálja.

Figyelt kérdés

a barátom 20éves. van egy szakmája. de akar érettségit, csak sajna magyarból már megvágták igy 1x évetismételt, utána meg idén angolbol és a lényeg hogy beiratkozott estire.

őis idén érettségizik mint én, én 18vagyok.

vagyis ugyértem jövö áprilisban.

és nemigazán hiszek benne hogy menne neki. de nekem ez olyan kiábránditó lesz, hogyha megbukik:S mert nemtud helyesen irni, angolból se jó, matekbol se penge:S

és én meg totál mást tanulok mint ő...meg a helyesirást csak magától tudja megtanulni.

meg együtt nemtudunk tanulni mert elbaromkodja...

2010. nov. 7. 17:12
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Szóval, oké amikor netezek vagy msn-ezek énsem irok helyesen, nem figyelek a szóközökre, meg ilyenek. De ő konkrétan levélbe meg sehol sem tud nomrálisan irni. Keveri a J és LY betűket, meg mindent.

Én jól tanulok, és próbáltam neki segíteni, de lehetetlen együtt tanulni. Nem megy, nem érdekli:S

És tudom bíztatnom kéne, de annyira nem...szóval nem nézem ki belőle hogy letud érettségizni:( és ez engem bánt:(

2010. nov. 7. 17:16
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem változtat a hozzáállásán, akkor nem fog neki sikerülni és ne tanulj vele, ha nem hagy téged. Legalább a sajátodat ne cseszd el. Van munkája? Szükséges neki egyáltalán az érettségi?
2010. nov. 7. 17:17
 3/14 A kérdező kommentje:

suli mellett dolgozgat... de mindenhol kérik az érettségit, tisztában van vele hogy KELL! és akarja is...

de nem nézem ki belőle.

Biztos nemfog menni neki, annyit nemtud tanulni, lehetetlen.

De ez olyan kiábrándító:S

2010. nov. 7. 17:19
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A szülei mit szólnak ehhez? Talán velük kellene beszélned, ha te nem tudsz hatni a párodra és tényleg emiatt nem kap munkát. Nem egy nagy kunszt ez az érettségi, menni fog ez neki, szóval ne félj. Ismertem én olyan embert, akiből azt sem néztem volna ki, hogy nem X-et tesz a neve helyett mégis leérettségizett.
2010. nov. 7. 17:21
 5/14 A kérdező kommentje:

őkis akarják h leérettségizzen...

ezért iratkozott be estire mert eldöntötte, h akar melózni mellette, és addigis pénzhez akar jutni.

meg mondta nekem hogy majd ő megmutatja akkoris lefog érettségizni...

nemtudom:S

2010. nov. 7. 17:22
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

erre hívják hogy nem vagytok egymáshoz valók.

Tudod, nagyon sok jó ember van, de ilyen dolgok miatt nem passzolnak hozzád. nagyon jó hogy erre rájöttél, ezért minél hamarabb búcsút kell neki mondanod. hogy ő is megtalálhassa azt a lányt aki hozzá való, és neki se kelljen rosszul éreznie magát az aluliskolázottsága miatt a másikkal szemben.

2010. nov. 7. 17:23
 7/14 A kérdező kommentje:

milyen aluliskolázottság???!!

neki is adott a lehetőség, hogy ne hülyén haljon meg. és seggelje amit kell, a saját jövöje, tegyen már érte.

énse vagyok egyetemista nemis akarok az lenni.

de azért nehogymár aluliskolázott legyen az akinek még nincsen érettségije. azért ez kicsit olyan mintha nyominak neveznéd vagy fogyatékosnak.

2010. nov. 7. 17:25
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenki azt sulykolja bele, hogy nem fog sikerülni ,akkor előbb utóbb ő is elhiszi, hogy tök béna, és feladja. Ne húzd vissza ezzel a hozzáállásoddal. Manapság nem olyan nagy kunszt letenni egy érettségit, levelezőn meg főleg. Olyan nincs hogy annyira gyagyás vagy szefós legyen, hogy tényleg ne menjen. Vagy szerinted igen?
2010. nov. 7. 17:27
 9/14 anonim válasza:
Szerintem heti 1x hívjatok hozzá különtanárt. Akinek írással-olvasással-számolással is baja van, lehet, hogy valamilyen diszfunkciója van és a hagyományos úton nem is tudja megtanulni - tehát hiába "kínozzák" hagyományos suliban, ott nem tudják megtanítani, csak kudarcélménye lesz.
2010. nov. 7. 17:56
 10/14 anonim válasza:
Hááát,csak sok sikert!Neked meg kitartást és türelmet tudok kivánni ehhez az egészhez..˘Én azt látom,hogy szereted,és próbálsz neki segiteni,csak ezt ö nem veszi valami komolyan,,pedig sajnos most tudnátok megalapozni az életeteket.nem igy kéne hozzá állnia a barátodnak,mert te az ö problémáját nem fogod tudni megoldani..bárhogy is akarod...
2010. nov. 7. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!